linkedin-marketing3

Amire számíthatsz:

Elmélet: 30%
Műhelygyakorlat: 40%
Üzleti szimulációk: 30%

LinkedIn 4 MARKETING (HAMAROSAN!)

Hogyan építs fel egy B2B MARKETINGRENDSZERT az üzleti közösségi médiában?

A LINKEDIN A B2B MARKETING FERRARIJA! Egy olyan eszköz áll a rendelkezésedre, amely lehetővé teszi a számodra, hogy rendkívül hatékony módon, közvetlenül kapcsolatba kerülj a potenciális célpiacod fontos szereplőivel! Jelenleg a világon ez a logjobban működő B2B üzletfejlesztési platform, ha rajtam múlna, kötelezővé tenném a használatát minden, vállalati marketingben dolgozó szakembernek.

A szemináriumon lépésről-lépésre haladva meg fogom mutatni neked azokat a technikákat és módszereket, amelyek segítségével gyorsítópályára állítod a céged marketingjét. Nem elméleteket fogsz tanulni, hanem konkrét, a gyakorlatban is alkalmazható marketingstratégiákat!

linkedin 4 sales

Amire számíthatsz:

Elmélet: 30%
Műhelygyakorlat: 40%
Üzleti szimulációk: 30%

LinkedIn 4 SALES (2019. február 22.)

Hogyan szerezz új ügyfeleket az üzleti közösségi média segítségével?

A LinkedIN jelenleg az üzleti világ leghatékonyabban működő üzletfejlesztési és marketingplatformja. A szemináriumon lépésről-lépésre haladva megismered azokat a technikákat és módszereket, amelyek segítségével gyorsítópályára állítod a céged üzletfejlesztését. Nem elméleteket fogsz tanulni, hanem konkrét, a gyakorlatban is alkalmazható stratégiákat!

A LinkedIn 4 SALES üzleti szemináriumot kifejezetten azoknak az értékesítőknek, üzletfejlesztőknek, marketingeseknek, cégvezetőknek ajánlom, akik a vállalati (B2B) környezetben szeretnének kiemelkedő sikereket elérni. Olyan résztvevőket várok, akik lépést akarnak tartani az üzleti világ fejlődésével és nem elégszenek meg azzal, hogy elavult, régi módszerek szerint dolgozzanak (pl. hideghívás).

banner_4

Amire számíthatsz:

Elmélet: 20%
Műhelygyakorlat: 10%
Üzleti szimulációk: 70%

A TÁRGYALÁSI JÁTSZMA (2019. február 27.)

Hogyan tárgyalj sikeresen a vállalati beszezőkkel?

A képzés során megismered, majd a saját iparágadra is testre szabhatod azt a módszertant, melynek segítségével KÉPES LESZEL PROFI ÉRTÉKESÍTŐKÉNT TÁRGYALNI A VÁLLALATI BESZERZÉSI TÁRGYALÁSOKON.

Te is hallottad már a beszerzési munkatársaktól az alábbi mondatot?

 „UGYANEZT A MEGOLDÁST A KONKURENCIA JÓVAL OLCSÓBBAN AJÁNLJA!”

A tréningen erre a kihívásra olyan kész, a gyakorlatban is működő megoldásokat fogsz kapni, amelyeket magabiztosan, félelmek és aggályok nélkül fogsz tudni alkalmazni a gyakorlatban annak érdekében, hogy az ÁRVERSENY ELKERÜLÉSÉVEL megnyerd a beszerzési tárgyalásokat.

banner_2

Amire számíthatsz:

Elmélet: 30%
Műhelygyakorlat: 20%
Üzleti szimulációk: 50%

A BEJUTÁS I. (2019. március 22.)

A képzés során megismered, és a saját cégedre testre szabhatod azt a módszertant, melynek segítségével hosszú távon KÉPES LESZEL SIKERESEN BEJUTNI, MAJD MEGNYERNI ÚJ STRATÉGIAI ÜGYFELEKET oly módon, hogy megszerzed a döntéshozók támogatását, az árversenyt pedig elkerülöd.

A tréningen a gyakorlatban is működő megoldásokat fogsz kapni, amelyeket magabiztosan, félelmek és aggályok nélkül fogsz tudni alkalmazni annak érdekében, hogy az ÚJ POTENCIÁLIS ÜGYFELEID DÖNTÉSHOZÓI VELED AKARJANAK TÁRGYALNI!

banner_3

Amire számíthatsz:

Elmélet: 10%
Műhelygyakorlat: 10%
Üzleti szimulációk: 80%

TÁRGYALÁS A PENTAGONBAN - Üzleti tárgyalási szimuláció (HAMAROSAN!)

Itt a lehetőség előtted, hogy egy egyedi tárgyalási környezetben mérd össze tudásodat más iparágakban értékesítő üzletemberekkel. A Pentagon-tárgyalás egy speciális üzleti tárgyalási szimuláció, amelynek célja a közös tanulás élmény alapon! A tárgyalás eredményeként egy olyan stratégiai gondolkodásmódot fogsz elsajátítani, melynek segítségével KÉPES LESZEL MAGABIZTOSAN, PROFESSZIONÁLIS MÓDON, BÁRMILYEN TÁRGYALÁSI SZITUÁCIÓBAN HELYTÁLLNI!

PRÓBÁLD KI MAGAD EGY VALÓS ÜZLETI TÁRGYALÁSI SZIMULÁCIÓBAN!