banner_2

Amire számíthatsz:

Elmélet: 30%
Műhelygyakorlat: 20%
Üzleti szimulációk: 50%

SALES HUNTER - A BEJUTÁS (2017. szeptember 28-29.)

A képzés során megismered, és a saját cégedre testre szabhatod azt a módszertant, melynek segítségével hosszú távon KÉPES LESZEL SIKERESEN BEJUTNI, MAJD MEGNYERNI ÚJ STRATÉGIAI ÜGYFELEKET oly módon, hogy megszerzed a döntéshozók támogatását, az árversenyt pedig elkerülöd.

A tréningen a gyakorlatban is működő megoldásokat fogsz kapni, amelyeket magabiztosan, félelmek és aggályok nélkül fogsz tudni alkalmazni annak érdekében, hogy az ÚJ POTENCIÁLIS ÜGYFELEID DÖNTÉSHOZÓI VELED AKARJANAK TÁRGYALNI!

banner_3

Amire számíthatsz:

Elmélet: 10%
Műhelygyakorlat: 10%
Üzleti szimulációk: 80%

TÁRGYALÁS A PENTAGONBAN - ÜZLETI TÁRGYALÁSI SZIMULÁCIÓ (2017. szeptember)

Itt a lehetőség előtted, hogy egy egyedi tárgyalási környezetben mérd össze tudásodat más iparágakban értékesítő üzletemberekkel. A Pentagon-tárgyalás egy speciális üzleti tárgyalási szimuláció, amelynek célja a közös tanulás élmény alapon! A tárgyalás eredményeként egy olyan stratégiai gondolkodásmódot fogsz elsajátítani, melynek segítségével KÉPES LESZEL MAGABIZTOSAN, PROFESSZIONÁLIS MÓDON, BÁRMILYEN TÁRGYALÁSI SZITUÁCIÓBAN HELYTÁLLNI!

PRÓBÁLD KI MAGAD EGY VALÓS ÜZLETI TÁRGYALÁSI SZIMULÁCIÓBAN!

banner_4

Amire számíthatsz:

Elmélet: 20%
Műhelygyakorlat: 10%
Üzleti szimulációk: 70%

A TÁRGYALÁSI JÁTSZMA -B2B tárgyalástechnikai tréning - HAMAROSAN!

Hogyan tárgyalj sikeresen a vállalati beszezőkkel?

A képzés során megismered, majd a saját iparágadra is testre szabhatod azt a módszertant, melynek segítségével KÉPES LESZEL PROFI ÉRTÉKESÍTŐKÉNT TÁRGYALNI A VÁLLALATI BESZERZÉSI TÁRGYALÁSOKON.

Te is hallottad már a beszerzési munkatársaktól az alábbi mondatot?

 „UGYANEZT A MEGOLDÁST A KONKURENCIA JÓVAL OLCSÓBBAN AJÁNLJA!”

A tréningen erre a kihívásra olyan kész, a gyakorlatban is működő megoldásokat fogsz kapni, amelyeket magabiztosan, félelmek és aggályok nélkül fogsz tudni alkalmazni a gyakorlatban annak érdekében, hogy az ÁRVERSENY ELKERÜLÉSÉVEL megnyerd a beszerzési tárgyalásokat.

banner_1

Amire számíthatsz:

Elmélet: 30%
Műhelygyakorlat: 40%
Üzleti szimulációk: 30%

KEY ACCOUNT RELOAD - Stratégiai ügyfélfejlesztés tréning
HAMAROSAN!

Mit kell tudnod ahhoz, hogy a fontos ügyfeleidnél BIZALMI PARTNERRÉ VÁLJ?

A képzés során megismered és a saját cégedre testre szabhatod azt a módszertant, melynek segítségével hosszú távon képes leszel egyszeri beszállítói pozícióból STRATÉGIAI BESZÁLLÍTÓI POZÍCIÓT ELÉRNI oly módon, hogy MAXIMÁLIS PROFITOT REALIZÁLSZ a céged számára!

A tréning azoknak a KEY ACCOUNT MANAGEREKNEK, ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐKNEK, ÜZLETFEJLESZTŐKNEK szól, akik vállalati környezetben, stratégiai, kiemelt ügyfélkapcsolatokat szeretnének még sikeresebben kiépíteni.