MÁTHÉ ALBERT EDUÁRD

Miért érdemes megbíznod bennem?

A vállalati értékesítést gyakorlati tapasztalatokból tanultam. A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom most tovább, amelyek a gyakorlatban is alkalmazhatóak. Az elmúlt 20 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem gyakorlati tapasztalatokat mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson (telekommunikáció), Nokia (mobil), Nokia Networks (telekommunikáció), Manutan International (kereskedelem).

REFERENCIÁK

Mit gondolnak azok, akik már jártak a tréningen?

Némi kétséggel jelentkeztem Máthé Albert Eduárd  SALES HUNTER tréningjére, de kíváncsi voltam, kapok-e többet egy átlagos értékesítési tréningnél. Szerencsére a képzésen már az első 20 perc után szkeptikusból lelkessé váltam, mivel éreztem, nem egy szokványos képzésre jöttem el. Ami a legjobb, hogy a képzésen főként a gyakorlat dominál. Kemény tárgyalási szituációk vannak, döntéshozókkal, nehéz taktikai elemekkel, így a résztvevők – hozzám hasonlóan – kimozdulnak a komfortzónájukból. Amitől nekem igazán hasznossá vált az, hogy a feladatok végén felfedtük a célokat és a legtitkosabb belső motivációkat, így utólag értelmet nyer minden mondat és mozdulat. És ebből jött az, hogy már másnap a gyakorlatban is tudtam használni a tréningen tanultakat, jobban megértettem az ügyfelek nyelvét.
 Havér Balázs, értékesítési igazgató, Renner Kft. 

B2B ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNING (HAMAROSAN!)

Mit kell tudnod ahhoz, hogy bejuss a nagy ügyfelek fontos döntéshozóihoz?

Mit fogsz kapni ezen a képzésen?

A képzés során megismered, és a saját cégedre testre szabhatod azt a módszertant, melynek segítségével hosszú távon KÉPES LESZEL SIKERESEN BEJUTNI, MAJD MEGNYERNI ÚJ STRATÉGIAI ÜGYFELEKET oly módon, hogy megszerzed a döntéshozók támogatását, és az árversenyt elkerülöd.

A tréningen a gyakorlatban is működő megoldásokat fogsz kapni, amelyeket magabiztosan, félelmek és aggályok nélkül fogsz tudni alkalmazni annak érdekében, hogy az ÚJ POTENCIÁLIS ÜGYFELEID DÖNTÉSHOZÓI VELED AKARJANAK TÁRGYALNI!

Ezen a két napon végigvezetlek  A BEJUTÁS folyamatán onnantól kezdve, hogy kiválasztod a potenciális ügyfeleidet, odáig, hogy sikeresen felépítesz egy olyan bejutási stratégiát, melynek során megszerzed a fontos emberek támogatását!

Hogyan épül fel a "SALES HUNTER - A BEJUTÁS" (B2B értékesítési tréning)?

A trénigen az alábbi témákon fogunk dolgozni:

tick_green_shield_4237-new  A vállalati döntéshozatal pszichológiája

tick_green_shield_4237-new  A pozícionálás stratégiája: hogyan legyél CxO szintű értékesítő?

tick_green_shield_4237-new  Hogyan juss be a döntéshozóhoz?

tick_green_shield_4237-new  Hogyan tárgyalj sikeresen a döntéshozóval?

tick_green_shield_4237-new  Hogyan szerezd meg a fontos emberek támogatását?

tick_green_shield_4237-new  Hogyan építs fel egy hétlépéses bejutási kampányt?

tick_green_shield_4237-new  A “COACHÉPÍTÉS” stratégiája

tick_green_shield_4237-new  Hogyan törd át a preferált beszállítói listát?

Ezt mindenképpen olvasd el!

Fontos tudnod, hogy ez nem egy konferencia. A tréning kis létszámban zajlik (max. 12 fő), a résztvevők workshop formájában és gyakorlati szituációkon keresztül tanulnak. Itt nem csak figyelned és jegyzetelned kell, hanem keményen dolgozni is! 

A tréning során a felsorolt témákban garantáltan olyan egyedi megoldásokat fogsz kapni, amelyeket azonnal a gyakorlatban is alkalmazni tudsz. Ezen kívül lehetőséged lesz más, hozzád hasonló szakértőkkel együtt dolgozni, akik más iparágakban érnek el sikereket.

A képzés után képes leszel profi módon, magabiztosan bejutni új nagy, stratégiai ügyfelek fontos embereihez oly módon, hogy nem az árról fogtok tárgyalni, hanem az értékajánlatodról.

A tréning díja és helyszíne

A “SALES HUNTER – A BEJUTÁS” (B2B értékesítési tréning) díja: 98.500 Ft/fő +Áfa

ERRE A TRÉNINGRE EGY SPECIÁLIS, 20%-os  KEDVEZMÉNYT AJÁNLUNK FEL!

Ez azt jelenti, hogy a részvételi jegyed 98.500 Ft/fő + ÁFA helyett, CSAK 78.800 Ft/fő + ÁFA lesz! 

EZEN KÍVÜL MINDEN JELENTKEZŐNEK BÓNUSZ AJÁNDÉKKÉNT FELAJÁNLJUK A BEJUTÁS C. KÖNYVET, MELYNEK KERESKEDELMI ÁRA 3.990 Ft.

konyv-600x600_belsomenu

A létszámlimit miatt az előzetes jelentkezések lemondását legkésőbb 5 nappal a rendezvény előtt ​tudjuk elfogadni. A határidőn túli lemondás fizetési kötelezettséget von maga után.

JELENTKEZZ MOST!

A “SALES HUNTER – A BEJUTÁS” (B2B értékesítési tréning) díja:

98.500 Ft/fő + ÁFA

EZEN KÍVÜL MINDEN JELENTKEZŐNEK BÓNUSZ AJÁNDÉKKÉNT FELAJÁNLJUK A BEJUTÁS C. KÖNYVET, MELYNEK KERESKEDELMI ÁRA 3.990 Ft.

konyv-600x600_belsomenu

A létszámlimit miatt az előzetes jelentkezések lemondását legkésőbb 5 nappal a rendezvény előtt ​tudjuk elfogadni. A határidőn túli lemondás fizetési kötelezettséget von maga után.

JELENTKEZZ MOST!

H2 RENDEZVÉNY KÖZPONT,

1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. 

Jelentkezem a tréningre!