Az ÜZLETI SZIMULÁCIÓK alkalmazásával az értékesítési tréningek során képesek vagyunk egy jóval magasabb szintre emelni a résztvevők tárgyalási készségeit, már ott a tréningen!

Az ÜZLETI SZIMULÁCIÓK olyan tárgyalástechnikai üzleti játékok, ahol az értékesítők  főszereplőként vesznek részt valóságos üzleti helyzetekben. A szimulációk során az értékesítőknek játékos keretek között olyan kihívásokat, nehéz üzleti helyzeteket, problémákat kell megoldaniuk, amelyekkel valódi tárgyalásokon is találkoznak.

Az ÜZLETI SZIMULÁCIÓK nagy előnye az, hogy a résztvevők játékos környezetben a természetes viselkedésük szerint fognak tárgyalni, és nem egy munkahelyi felvett viselkedést mutatnak be. Ez azért nagyon fontos, mert tartós viselkedésbeli változást csak akkor lehet elérni, ha az ember a természetes viselkedését változtatja meg.

A módszer segítségével az értékesítők a tanteremben tanult tárgyalási technikákat kockázat nélkül valóságos értékesítési szituációkban is kipróbálhatják.  Az üzleti szimulációk végén „mastermind coaching” formájában kielemezzük a látottakat, és visszajelzést adunk a résztvevőknek.

Az ÜZLETI SZIMULÁCIÓK SEGÍTSÉGÉVEL megerősítjük a csapatszellemet, elősegítjük az őszinte, pozitív gondolkodás kialakítását, és új eszközöket biztosítunk a jelenlegi üzleti légkör kihívásainak sikeres megoldására.