Döntéshozó kezelési kézikönyv

Ez a tudásanyag segítséget nyújt neked abban, hogy eligazodj a nagyvállalatok szervezeti hierarchiájában, megtaláld, majd meggyőzd azt az embert, aki IGENT mondhat az ajánlatodra. Mi az, amit mindenképpen meg kell tenned, ha döntéshozóval tárgyalsz? A tudásanyagból megtudhatod…

Letöltés
Kifogáskezelési kézikönyv

A potenciális ügyfeled a tárgyalás során jelzi feléd, hogy kifogása, ellenvetése van. Vajon az általa felhozott probléma valós, vagy csak arról van szó, hogy blöfföl, esetleg le akar rázni? A „Kifogáskezelési kézikönyv” segítséget nyújt a leggyakrabban előforduló kifogások hatékony kezelésében.

Letöltés
Beszerző megismerési kézikönyv

A beszerzési munkatársak jól felkészült tárgyalók, akik rendkívül hatékonyan érik el, hogy a vásárlás a számukra legkedvezőbb kereskedelmi feltételekkel történjen. A vállalati értékesítők egyik legnagyobb kihívása az, hogyan tudják cégük érdekeit érvényesíteni akkor, amikor kemény beszerzőkkel tárgyalnak.

Letöltés
Az üzleti lehetőség értékelő lap

Sokszor belesétálunk abba a csapdába, hogy elhisszük, közel állunk egy adott nagy üzleti lehetőség megnyeréséhez, de közben fontos háttér információk nem állnak a rendelkezésünkre. Ennek a csapdának az elkerülésére szolgál “Az üzleti lehetőség értékelő lap”, egy objektív mérőrendszeren alapuló elemző eszköz, amelynek segítségével reálisan fogod előminősíteni az új projektet.

Letöltés
B2B értékesítő kiválasztási kézikönyv

Minden cégnek szüksége van kiváló képességű értékesítőkre, mert ők jelentik a cég növekedésének motorját! Ennek ellenére sok vezető panaszkodik arról, hogy az értékesítők nem elég jók! Ebben a tudásanyagban megtalálod a legfontosabb kiválasztási szempontokat, amelyeket figyelembe kell venni egy értékesítő kiválasztásánál!

Letöltés
Az értékesítési csapatok 15 betegsége

Nem az ÁR a hibás! Mielőtt elhinnéd, hogy a vevőid túlságosan árérzékenyek, a versenytársak vagy a recesszió a hibás, GYŐZŐDJ MEG RÓLA, HOGY AZ ÉRTÉKESÍTŐI CSAPATOD NEM SZENVED A LEGFŐBB 15 BETEGSÉG EGYIKÉBEN SEM!

Letöltés
Az ideális ügyfél profilja

Az ideális ügyfélprofil nem más, mint egy modell, amit arra fogsz tudni használni, hogy szűkítsd a célpiacodat annak érdekében, hogy kiszúrd azokat a cégeket, amelyekből „rossz” ügyfelek lesznek, és megtaláld azokat a cégeket, amelyekből később kiváló ügyfelek lehetnek.

Letöltés
Az első megbeszélés sikerterve

Eljutottál az első megbeszélésig, gratulálok, ez nagyszerű eredmény! Azonban tudnod kell, hogy ez még csak a kezdet, és tulajdonképpen csak annyit jelent, hogy megvan az útleveled, de a vízumhoz az első megbeszélésen jól kell teljesítened. Ha nem készülsz fel az első megbeszélésre, elbukhatsz mindent, amit eddig elértél!

Letöltés
Bejutási kampány tervező lap

Amennyiben megpróbáltál már bejutni nagyvállalatok döntéshozóihoz, de nem sikerült, vagy éppen arra készülsz, hogy bejutsz nagy cégekhez beszállítóként, akkor ez a tudásanyag neked szól! A bejutás c. könyvem gyakorlati alkalmazásához töltsd le a tudásanyagot!

Letöltés
Stratégiai projekt modell

Hogyan építs fel egy komplex értékesítési stratégiát a nagy ügyfelek megnyeréséhez? Hogyan találd meg a fontos embereket? A bejutás c. könyvem gyakorlati alkalmazásához töltsd le a tudásanyagot!

Letöltés
Az ügyfélmátrix

AZ ÜGYFÉLMÁTRIX megadja az értékesítési stratégiád alapjait és segít abban, hogy még jobban megismerd a potenciális ügyfeleid igényeit. Segítségével képes leszel arra, hogy a termékedet, szolgáltatásodat ELLENÁLLHATATLAN ÉRTÉKAJÁNLAT FORMÁJÁBAN prezentáld az ügyfelednek.

Letöltés
Az okos telefonálás

A vállalati értékesítők egyik legnagyobb kihívása az időpont egyeztetése a célügyfélnél, a célszeméllyel. A tudásanyagom célja, hogy olyan útmutatást adjak, melynek használatával meg tudod különböztetni magad a “tucat telefonálóktól”.

Letöltés

A sikeres értékesítő DNS-e és SWOT

A „SIKERES ÉRTÉKESÍTŐ DNS-E ELLENŐRZŐLISTA” segítséget nyújt neked abban, hogy felmérd, hol állsz a CSÚCSÉRTÉKESÍTŐVÉ VÁLÁS ÚTJÁN, és meghatározd, melyek azok a képességek, amelyeket tovább kell fejlesztened.

Letöltés
Első tárgyalás: felkészülési útmutató

Hogyan készülj fel az első tárgyalásra? Tudásanyagomban összefoglaltam azokat a fontos területeket, amelyeket mindenképpen meg kell tudnod a potenciális ügyfeledről még azelőtt, hogy prezentálod az értékajánlatodat.

Letöltés
LINKEDIN PROFILOPTIMALIZÁLÁS

Ahhoz, hogy a LinkedInen sikereket érj el, az első lépés, amit meg kell tenned, az, hogy optimalizálod a profilodat. Ezt tedd meg annak érdekében, hogy a potenciális üzleti kapcsolatok felismerjék személyedben a professzionális üzletembert.

Letöltés