LinkedIn 4 MARKETING

Hogyan építs fel egy B2B MARKETINGRENDSZERT az üzleti közösségi médiában?

2019. május 15.

MIRŐL SZÓL A LINKEDIN 4 MARKETING B2B ÜZLETI TRÉNING?

SZERETNÉD PROFI SZINTEN HASZNÁLNI  A VILÁG LEGHATÉKONYABB B2B MARKETINGESZKÖZÉT?

A részvételi díj: 59.700 Ft + Áfa helyett,   20% KEDVEZMÉNNYEL CSAK 47.720 Ft+Áfa.


A LinkedIn az online világ legprofesszionálisabb B2B MARKETINGESZKÖZE! Miután megismered a benne rejlő lehetőségeket, biztos vagyok benne, hogy a marketingstratégiád átkerül egy jóval magasabb, prémiumszintre. A LinkedIn 4 MARKETING üzleti tréningen egy olyan LEADGENERÁLÓ és BRANDÉPÍTŐ marketingrendszert fogok neked mutatni, amelynek segítségével képes leszel magas konverzióval, folyamatosan új potenciális érdeklődőket generálni a céged számára. A tréningen nem elméleteket fogsz tanulni, hanem a gyakorlatban is használható kész megoldásokat! 
man

MiLYEN ELŐNYT JELENT A RÉSZVÉTEL?

A LinkedIN 4 MARKETING egy egynapos intenzív, gyakorlati képzés, mellyel megszerezheted a sikeres B2B MARKETINGSTRATÉGIA létrehozásához és megvalósításához szükséges KIPRÓBÁLT, GYAKORLATI TUDÁST.  Ezen a napon lépésről-lépésre haladva megismered azokat a technikákat és módszereket, amelyek segítségével gyorsítópályára állítod a céged marketingjét! Az okatatás háttéranyaga egy 60 oldalas kézikönyv (LINKEDIN PLAYBOOK), amelyet a képzés végén átadok neked.

A tréning elvégzése után KÉPES LESZEL:

Profi módon felépíteni és menedzselni a céged COMPANY és SHOWCASE oldalait.

Folyamatosan minőségi ÚJ KÖVETŐKET ÉS ÉRDEKLŐDŐKET szerezni.

FELÉPÍTENI egy sikeres céges szintű, SOCIAL MÉDIA alapú marketingstratégiát.

Többlépcsős LEADGENERÁLÓ marketingkampányokat létrehozni és menedzselni.

Óriási léptekben növelni a céged BRANDJÉNEK ISMERTSÉGÉT.

LINKEDIN KEY USERKÉNT összefogni és koordinálni CÉGES szinten a social média alapú marketingkampányokat.

A LinkedIn 4 MARKETING üzleti tréninget kifejezetten azoknak a marketingeseknek, cégvezetőknek ajánlom, akik a vállalati (B2B) környezetben szeretnének egy profi MARKETINGSTRATÉGIÁT LÉTREHOZNI ÉS MAGVALÓSÍTANI. Olyan résztvevőket várok, akik lépést akarnak tartani az üzleti világ fejlődésével, és nem elégszenek meg azzal, hogy elavult, régi módszerek szerint dolgozzanak.

A LinkedIn 4 MAKETING ÜZLETI TRÉNING IDŐPONTJA: 2019. május 15. (09:00-17:00)  
HELYSZÍNE: BIJO RENDEZVÉNYKÖZPONT, 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-100. 

A TRÉNING DÍJA: 59.700 Ft + Áfa. helyett, 20% KEDVEZMÉNNYEL CSAK 47.720 Ft+Áfa. 

GYERE, FEKTESS BE ERRE EGY  NAPOT AZ ÉLETEDBŐL, ÉS EMELD EGY MAGASABB SZINTRE A MARKETINGSTRATÉGIÁDAT!

MIÉRT ÉRDEMES EZT TŐLEM MEGTANULNOD?

ln-600-600-2-mockup

A b2b értékesítést és marketinget gyakorlati tapasztalatokból tanultam.  Az elmúlt 23 év során értékesítőként, sales menedzserként, majd cégvezetőként olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem üzleti tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson (telekommunikáció), Nokia (mobil), Nokia Networks (telekommunikáció), Manutan International (kereskedelem).

2008 óta vagyok aktív használója az üzleti közösségi médiának, ezalatt az idő alatt egy több, mint 4.000 partnerből álló kapcsolati hálót építettem fel. Prémium felhasználóként napi szinten használom a Sales Navigatort, amely a LinkedIn professzionális üzleti terméke. Az elmúlt két évben pedig külön tréningprogramot fejlesztettem ki az üzleti networkingre,  A bejutás c. tréningemen egy külön szekciót szentelek a LinkedInnek.

B2B értékesítés (stratégiai értékesítés) témában folyamatosan képzek vállalkozói és céges csapatokat SALES és ÜZLETI MASTERMIND programok keretében, magyar, angol és román nyelven.

Gyere el a képzésre, töltsünk el közösen egy napot, és tanuld meg a gyakorlatban napi szinten használni a LinkedINen alapuló üzletfejlesztési stratégiákat!

MIRŐL SZÓL A LINKEDIN 4 MARKETING B2B ÜZLETI TRÉNING?

SZERETNÉD PROFI SZINTEN HASZNÁLNI  A VILÁG LEGHATÉKONYABB B2B MARKETINGESZKÖZÉT?

A részvételi díj: 59.700 Ft + Áfa helyett, 20% KEDVEZMÉNNYEL CSAK 47.720 Ft+Áfa.