AZ AGRESSZIÓMENTES KONZULTATÍV ÉRTÉKESÍTÉS

GYAKORLATORIENTÁLT B2B ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNING (Budapest, 2020.03.20)

A KÉPZÉS UTÁN KÉPES LESZEL AZ ÜGYFÉL EGYÉNISÉGÉNEK, ÜZLETI KÖRNYEZETÉNEK, MOTIVÁCIÓJÁNAK MEGFELELŐEN EGY OLYAN MEGGYŐZŐ ÉRTÉKAJÁNLATOT LÉTREHOZNI ÉS BEMUTATNI, HOGY AZ ÜGYFÉL KIFOGÁSOK NÉLKÜL, ÖRÖMMEL IGENT FOG MONDANI NEKED!

Mit fogsz megtanulni ezen a képzésen?

pot2
tj3
 • Hogyan nyisd meg az üzleti megbeszélést úgy, hogy a potenciális ügyfeled megelőlegezze neked a bizalmát, azaz olyan értékes szakértőnek és üzletembernek lásson, akinek a véleményére érdemes odafigyelnie?
 • Hogyan ismerd fel az ügyfél típusát, egyéniségét a megjelenése, a kommunikációja és a viselkedése alapján?
 • Hogyan vedd fel sikeresen az ügyfél stílusát és tempóját, majd pedig hogyan építsd fel lépésről lépésre az értékesítés folyamatát?
 • Milyen kérdéseket tegyél fel a különböző ügyféltípusoknak, és hogyan tedd fel őket annak érdekében, hogy pontosan megismerd az ügyfél helyzetét, kihívásait, motivációját és céljait, miközben bizalmat építesz?
 • Hogyan vezesd át az ügyfelet a kezdeti érdeklődés szintjéről a konkrét megoldás bemutatása irányába? Különböző típusú ügyfeleknél milyen érveket mutass be annak érdekében, hogy az ügyfél változtatni akarjon a jelenlegi helyzetén?
 • Hogyan hozz létre és mutass be egy olyan ellenállhatatlan értékajánlatot, amire a potenciális ügyfeled kifogások nélkül örömmel igent fog mondani?
 • Hogyan kérdezz rá okosan a vásárlásra, azaz milyen zárási technikákat alkalmazz különböző típusú ügyfelek esetén?

Érdemes eljönnöd a képzésre...

 • Ha értékesítőként dolgozol és szeretnél még magabiztosabb, még profibb értékesítővé válni. Pontosan tudod, hogy céljaid eléréshez nem elég, ha csak ösztönszeűen értékesítesz, hanem rendszerbe kell  helyezned az értékesítés folyamatát. 
 • Ha nem engedheted meg magadnak, hogy amiatt veszíts el fontos üzleteket, mert az első ügyféltalálkozód félrement. Mivel második esélyt nem kapsz, szeretnél már az első tárgyalás alkalmával meggyőző és magabiztos lenni. 
 • Ha egyetértesz azzal, hogy értékesítőként “EMBERBIZNISZBEN (IS) UTAZOL”. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a termékeidhez, szolgáltatásodhoz kell értened, hanem ismerned kell a bizalomépítés, kapcsolatépítés pszichológiáját. 
 • Ha bizalmi vagy prémium termékeket értékesítesz, ezért a bizalomépítés elengedhetlen eleme az értékesítési stratégiádnak. 
 • Ha szeretnél a konkurenciádnál jobb és felkészültebb értékesítő lenni.
 • Ha kihívást jelent a számodra a nehéz emberek, pl. a domináns (farkas) típusú ügyfelek kezelése.
 • Ha nyitott vagy arra, hogy kiscsoportban, gyakorlatorientált formában, másokkal együtt tanulj és fejlődj. 

SPECIÁLIS "EARLY BIRD" KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT!

AZ AGRESSZIÓMENTES KONZULTATÍV ÉRTÉKESÍTÉSI

TRÉNING DÍJA 88.500 + ÁFA,

AZONBAN ERRE A TRÉNINGRE MOST 

SUPER EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL TUDSZ JELENTKEZNI!    

EZ AZT JELENTI, HOGY A RÉSZVÉTELI DÍJ

MOST CSAK 58.000+ÁFA! 

JELENTKEZZ MOST!

Miért érdemes megbíznod bennem?

A vállalati értékesítést a gyakorlatban tanultam. Sokszor buktam el fontos üzleteket, mert nem volt elég jó az értékesítési stratégiám. Értékesítőként, vezetőként, majd tanácsadóként sok nagy üzletet is nyertem, azonban a legtöbbet mindig a kudarcokból tanultam. Earl Nightingale szerint: „Minden kudarc magában hordozza a vele egyenértékű vagy még nagyobb siker csíráját”. Az üzleti életre ez többszörösen is igaz!

Az elmúlt 23 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem értékesítési, tárgyalási tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson, Nokia, Nokia Solutions Networks (telekommunikáció), Manutan (ipari kereskedelem). A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom tovább, amelyek a valós életben is alkalmazhatóak. Tréningrésztvevőim, olvasóim azt mondják rólam, hogy én vagyok a leggyakorlatiasabb tanácsadó, akivel eddig találkoztak. Teljes meggyőződéssel hiszek abban, hogy az elméletek és a különböző modellek nem érnek semmit, ha nem ültetjük át azonnal a gyakorlatba és nem próbáljuk ki.

Minden megszerzett tudás csak annyit ér, amennyit használni is tudunk belőle! AZ AGRESSZIÓMENTES KONZULTATÍV ÉRTÉKESÍTÉSI tréninget is ebben a szellemben fogom megtartani.

EZT MINDENKÉPPEN OLVASD EL! (FONTOS!)

A TRÉNING VELED KEZDŐDIK! A sikeres regisztráció után küldünk a részedre egy professzionális személyiség tesztet, és arra kérünk majd, hogy töltsd ki. A tréning elején kapsz tőlünk egy egyoldalas elemzést, amely tartalmazza azokat az erősségeidet, amelyekre a leginkább építeni tudsz az értékesítés során. Ez lesz a képzés kiinduló pontja. Ez ezért nagyon fontos, mert a különböző ügyféltípusok kezelését akkor fogod tudni a legjobban elsajátítani, ha a saját erősségeidet, az egyéniségedet is el tudod helyezni abban a rendszerben, amit a képzésen fogsz megtanulni.
Ennek a tesztnek a piaci ára 19.500+Áfa , azonban a tréning részeként ezt díjmentesen fogod megkapni tőlünk!

A KÉPZÉS HELYSZÍNE: H2O BUDAPEST TRÉNING STÚDIÓ

5085fc_070cb939bd9a46c681f297fc9d4a018b~mv2_d_5402_3606_s_4_2

A H2O Budapest Tréning Stúdió a belvárosban helyezkedik el, a Nyugati Pályaudvartól és az M3-as metrótól pár percnyi sétára. 

A cím: 1067 Budapest, Eötvös utca 33. Fsz. 1.

A tréning időpontja: 2020. március 20. (09:00 – 16:30)

FONTOS! Az Agressziómentes konzultatív értékesítési tréningünk nem egy nagylétszámú konferencia, hanem egy kiscsoportos (10 fős) képzés, ahol a tanulás gyakorlatokon keresztül történik. A részvételi díj tartalmazza a jegyzetfüzetet, a háttéranyagokat, a személyiségi tesztet és a napközbeni kávé-, tea- és süteményfogyasztást.