a linkedintitok-mockup-600-600

A LINKEDIN TITOK

SOCIAL SELLING A GYAKORLATBAN

Manapság egyre nehezebb elérni a fontos embereket, a döntéshozókat. Az ajtónállók egyre felkészültebbek, és egyik fő feladatuknak tekintik, hogy védjék főnökeik idejét. „Küldjön egy bemutatkozó e-mailt az info@nehívjminkettöbbet.hu-ra!”, „Erre a területre már van beszállítónk.” „Nem adhatjuk ki a közvetlen elérhetőségét!” Te is találkoztál már ezekkel a kifogásokkal? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám neked, hogy van megoldás? Ma Magyarországon az üzleti közösségi médiának több, mint egymillió tagja van, ennek 15%-a felső vezető. A Linkedin titok című könyvemből megtudhatod, hogyan használd ki az üzleti közösségi médiában lévő potenciált, és hogyan építs fel egy leadgeneráló b2b marketing rendszert!

konyv-600x600_belsomenu

A BEJUTÁS

AVAGY HOGYAN ÉRD EL, HOGY A DÖNTÉSHOZÓK VELED AKARJANAK TÁRGYALNI?

Az első magyar nyelvű üzleti könyv, amely valóban a nagyvállalati értékesítésre készít fel (nem a lakossági eladásra)!

A könyvem abban nyújt neked segítséget, hogy az ismeretlenségből bejuss a nagy cégek fontos vezetőihez és más fontos emberekhez.

Mit tudnak azok az értékesítők, akiknek rendszeresen bejárásuk van a nagy cégek vezetőihez, döntéshozóihoz?  Hogyan építik fel ők A BEJUTÁST?

lathatatlan_konyv-600x600_belsomenu-1

LÁTHATATLAN MEGGYŐZÉS

A CSÚCSÉRTÉKESÍTÉS TITKA

Mit gondolsz, miért van az, hogy vannak értékesítők, akik küzdenek az árversennyel, a konkurenciával és azzal a problémával, hogy az ügyfeleik szerint, amit ajánlani tudnak, semmivel sem jobb vagy különlegesebb, mint a piacon lévő összes többi cég ajánlata?

Ezzel szemben pedig vannak olyan KIEMELKEDŐ ÉRTÉKESÍTŐK, akik profik, és nem az alsó szinteken tárgyalnak, hanem DÖNTÉSHOZÓKAT GYŐZNEK MEG. Ők azok, akik vonzzák a nagy üzleteket, mert mindig ott vannak a megfelelő időben, a megfelelő helyen.

Mit gondolsz, mi az, amit ők másképpen csinálnak? A válaszom nagyon egyszerű:

Fekete öves szinten alkalmazzák a gyakorlatban A VÍZIÓ LÉTREHOZÁSÁNAK ÉS ÉRTÉKESÍTÉSÉNEK TECHNIKÁJÁT!  

lepesrol lepesre sales-600-2

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE SALES

KONZULTATÍV ÉRTÉKESÍTÉS A GYAKORLATBAN

A Lépésről Lépésre Sales c. munkafüzetem egy könnyen olvasható, gyakorlatorientált b2b értékesítési kézikönyv. Száz oldalban összefoglaltam (körítés nélkül) a vállalati értékesítés lényegét! Ez az a tudás, amit minden olyan értékesítőnek tudnia kell, aki szervezetek felé értékesít. A munkafüzet segítségével végigvezetlek az értékesítés lépésein, és minden egyes fejezetben gyakorlati tippeket és feladatokat adok neked annak érdekében, hogy az itt tanultakat testre szabd saját magadra, az iparágadra és a cégedre.

A könyvben kizárólag olyan stratégiákat, technikákat fogsz olvasni, amiket azonnal a gyakorlatban is alkalmazni tudsz!