banner_4

Amire számíthatsz:

Elmélet: 20%
Műhelygyakorlat: 10%
Üzleti szimulációk: 70%

A TÁRGYALÁSI JÁTSZMA (OKTÓBER 22. DEBRECEN)

Hogyan tárgyalj sikeresen a vállalati beszezőkkel?

A képzés során megismered, majd a saját iparágadra is testre szabhatod azt a módszertant, melynek segítségével KÉPES LESZEL PROFI ÉRTÉKESÍTŐKÉNT TÁRGYALNI A VÁLLALATI TÁRGYALÁSOKON.

Te is hallottad már az alábbi mondatot?

 „UGYANEZT A MEGOLDÁST A KONKURENCIA JÓVAL OLCSÓBBAN AJÁNLJA!”

A tréningen erre a kihívásra olyan kész, a gyakorlatban is működő megoldásokat fogsz kapni, amelyeket magabiztosan, félelmek és aggályok nélkül fogsz tudni alkalmazni a gyakorlatban annak érdekében, hogy az ÁRVERSENY ELKERÜLÉSÉVEL win-win alapon megnyerd az üzleti tárgyalásokat.

banner_2

Amire számíthatsz:

Elmélet: 30%
Műhelygyakorlat: 20%
Üzleti szimulációk: 50%

A BEJUTÁS (NOVEMBER 7-8.)

A képzés során megismered, és a saját cégedre testre szabhatod azt a módszertant, melynek segítségével hosszú távon KÉPES LESZEL SIKERESEN BEJUTNI, MAJD MEGNYERNI ÚJ STRATÉGIAI ÜGYFELEKET oly módon, hogy megszerzed a döntéshozók támogatását, az árversenyt pedig elkerülöd.

A tréningen a gyakorlatban is működő megoldásokat fogsz kapni, amelyeket magabiztosan, félelmek és aggályok nélkül fogsz tudni alkalmazni annak érdekében, hogy az ÚJ POTENCIÁLIS ÜGYFELEID DÖNTÉSHOZÓI VELED AKARJANAK TÁRGYALNI!

Young cheerful businessman doing handstand on growing arrow. Mixed media

Amire számíthatsz:

Elmélet: 30%
Műhelygyakorlat: 20%
Üzleti szimulációk: 50%

AZ AGILIS SALESVEZETŐ (NOVEMBER 20.)

COACH SZEMLÉLETŰ VEZETÉS A GYAKORLATBAN

Hogyan építs fel és motiválj sikeresen egy ELIT SALESCSAPATOT? Hogyan építsd fel a motivációs rendszeredet? Hogyan készítsd el az értékesítők S.W.O.T. modelljét az értékesítői kulcskompetenciák alapján? Milyen mérhető mutatószámokat állíts fel az értékesítési folyamatban (SALES PIPELINE)? Hogyan alkalmazd a gyakorlatban az AGILIS COACHING TECHNIKÁKAT a különböző fejlettségi szinten lévő értékesítők esetén (COACHING GROW-MODELL ÉS SHADOW COACHING)? Hogyan folytasd le a gyakorlatban a célkitűző és az értékelő párbeszédet az értékesítővel oly módon, hogy a teljesítménye és elkötelezettsége maximális legyen?

Az AGILIS SALESVEZETŐ tréningen a felsorolt kihívásokra, a gyakorlatban is működő megoldásokat fogsz kapni, amelyeket magabiztosan, félelmek és aggályok nélkül fogsz tudni alkalmazni annak érdekében, hogy AZ ÉRTÉKESÍTÉSI CSAPATODBÓL KIHOZD A LEHETŐ LEGJOBB EREDMÉNYT!

linkedin 4 sales

Amire számíthatsz:

Elmélet: 30%
Műhelygyakorlat: 40%
Üzleti szimulációk: 30%

LinkedIn 4 SALES (DECEMBER 14.)

Hogyan szerezz új ügyfeleket az üzleti közösségi média segítségével?

A LinkedIN jelenleg az üzleti világ leghatékonyabban működő üzletfejlesztési és marketingplatformja. A szemináriumon lépésről-lépésre haladva megismered azokat a technikákat és módszereket, amelyek segítségével gyorsítópályára állítod a céged üzletfejlesztését. Nem elméleteket fogsz tanulni, hanem konkrét, a gyakorlatban is alkalmazható stratégiákat!

A LinkedIn 4 SALES üzleti szemináriumot kifejezetten azoknak az értékesítőknek, üzletfejlesztőknek, marketingeseknek, cégvezetőknek ajánlom, akik a vállalati (B2B) környezetben szeretnének kiemelkedő sikereket elérni. Olyan résztvevőket várok, akik lépést akarnak tartani az üzleti világ fejlődésével és nem elégszenek meg azzal, hogy elavult, régi módszerek szerint dolgozzanak (pl. hideghívás).

getty_471834709_130964

Amire számíthatsz:

Elmélet: 30%
Műhelygyakorlat: 40%
Üzleti szimulációk: 30%

SALES 4 JUNIORS (HAMAROSAN!)

MASTERMIND TRÉNING JUNIOR ÉRTÉKESÍTŐKNEK

Az értékesítés tanulható! A SALES 4 JUNIORS neked szól, ha “0 km-es” vagy junior értékesítő vagy. A kurzuson megismered a vállalati értékesítés felépítését és megtanulod azokat az alapvető meggyőzési technikákat, amiket egy ügyfélmegbeszélésen alkalmazni tudsz. Nem kell született tehetségnek lenned ahhoz, hogy sikeres értékesítői karriert fuss be, mindössze arra van szükséged, hogy megtanuld, hogyan kell tudatosan felépíteni az értékesítés folyamatát. A mastermind tréningen lépésről-lépésre haladva meg fogom mutatni neked azokat az alapvető értékesítési technikákat, amelyekre mindenképpen szükséged van ahhoz, hogy sikeresen meg tudj kötni egy új üzletet.  Nem elméleteket fogsz tanulni, hanem konkrét, a gyakorlatban is alkalmazható technikákat!

banner_3

Amire számíthatsz:

Elmélet: 10%
Műhelygyakorlat: 10%
Üzleti szimulációk: 80%

TÁRGYALÁS A PENTAGONBAN - Üzleti tárgyalási szimuláció (HAMAROSAN)

Itt a lehetőség előtted, hogy egy egyedi tárgyalási környezetben mérd össze tudásodat más iparágakban értékesítő üzletemberekkel. A Pentagon-tárgyalás egy speciális üzleti tárgyalási szimuláció, amelynek célja a közös tanulás élmény alapon! A tárgyalás eredményeként egy olyan stratégiai gondolkodásmódot fogsz elsajátítani, melynek segítségével KÉPES LESZEL MAGABIZTOSAN, PROFESSZIONÁLIS MÓDON, BÁRMILYEN TÁRGYALÁSI SZITUÁCIÓBAN HELYTÁLLNI!

PRÓBÁLD KI MAGAD EGY VALÓS ÜZLETI TÁRGYALÁSI SZIMULÁCIÓBAN!