LNSN -V5

LINKEDIN SALES NAVIGATOR: JÚNIUS 21. (09:00-16:30), BUDAPEST

A LinkedIN jelenleg az üzleti világ leghatékonyabban működő üzletfejlesztési, sales és marketingplatformja. A képzésen  lépésről-lépésre haladva megismered  A LINKEDIN SALES NAVIGATOR négy fő funkcióját (perszónák, keresés/mentés, lead, account), és ezek alkalmazását a gyakorlatban. A cél, hogy egy professzionális eszköz segítségével gyorsítópályára állítsd a céged üzletfejlesztését (leadgenerálás, account management). Van már álomlistád? Ha még nincsen, a képzés után biztosan lesz. Sőt! Azt is tudni fogod, hogyan juss be a döntéshozókhoz és ehhez hogyan használd a Sales Navigatort.

A LinkedIn Sales Navigátor üzleti workshopot kifejezetten azoknak az  üzletfejlesztőknek, marketingeseknek, értékesítőknek, cégvezetőknek ajánlom, akik a vállalati (B2B) környezetben szeretnének kiemelkedő sikereket elérni. Olyan résztvevőket várok, akik fejlődni szeretnének és akik lépést akarnak tartani az online üzleti világ fejlődésével

bejutas new 3

A BEJUTÁS, ÚJ ÜGYFÉLSZERZŐ TRÉNING - HAMAROSAN!

A képzés során megismered, és a saját cégedre testre szabhatod azt a módszertant, melynek segítségével hosszú távon KÉPES LESZEL SIKERESEN BEJUTNI, MAJD MEGNYERNI ÚJ STRATÉGIAI ÜGYFELEKET oly módon, hogy megszerzed a döntéshozók támogatását, az árversenyt pedig elkerülöd.

A tréningen a gyakorlatban is működő megoldásokat fogsz kapni, amelyeket magabiztosan, félelmek és aggályok nélkül fogsz tudni alkalmazni annak érdekében, hogy az ÚJ POTENCIÁLIS ÜGYFELEID DÖNTÉSHOZÓI VELED AKARJANAK TÁRGYALNI!

linkedn business 3

LinkedIn 4 Business Onlive Workshop - HAMAROSAN!

A LinkedIN jelenleg az üzleti világ leghatékonyabban működő üzletfejlesztési, sales és marketingplatformja. A szemináriumon lépésről-lépésre haladva megismered azokat a technikákat és módszereket, amelyek segítségével gyorsítópályára állítod a céged üzletfejlesztését. Nem elméleteket fogsz tanulni, hanem konkrét, a gyakorlatban is alkalmazható stratégiákat!

A LinkedIn 4 Business ONLIVE üzleti workshopot kifejezetten azoknak az  üzletfejlesztőknek, marketingeseknek, értékesítőknek, cégvezetőknek ajánlom, akik a vállalati (B2B) környezetben szeretnének kiemelkedő sikereket elérni. Olyan résztvevőket várok, akik fejlődni szeretnének és akik lépést akarnak tartani az online üzleti világ fejlődésével

Young cheerful businessman doing handstand on growing arrow. Mixed media

AZ AGILIS SALESVEZETŐ: 2023.MÁJUS 12., (09:00 - 16:30)

COACH SZEMLÉLETŰ VEZETÉS A GYAKORLATBAN

Hogyan építs fel és motiválj sikeresen egy ELIT SALESCSAPATOT? Hogyan építsd fel a motivációs rendszeredet? Hogyan készítsd el az értékesítők S.W.O.T. modelljét az értékesítői kulcskompetenciák alapján? Milyen mérhető mutatószámokat állíts fel az értékesítési folyamatban (SALES PIPELINE)? Hogyan alkalmazd a gyakorlatban az AGILIS COACHING TECHNIKÁKAT a különböző fejlettségi szinten lévő értékesítők esetén (COACHING GROW-MODELL ÉS SHADOW COACHING)? Hogyan folytasd le a gyakorlatban a célkitűző és az értékelő párbeszédet az értékesítővel oly módon, hogy a teljesítménye és elkötelezettsége maximális legyen?

Az AGILIS SALESVEZETŐ tréningen a felsorolt kihívásokra, a gyakorlatban is működő megoldásokat fogsz kapni, amelyeket magabiztosan, félelmek és aggályok nélkül fogsz tudni alkalmazni annak érdekében, hogy AZ ÉRTÉKESÍTÉSI CSAPATODBÓL KIHOZD A LEHETŐ LEGJOBB EREDMÉNYT!

banner_4

A TÁRGYALÁSI JÁTSZMA -HAMAROSAN

Hogyan tárgyalj sikeresen cégvezetőkkel, vállalati beszerzőkkel?

A képzés során megismered, majd a saját iparágadra is testre szabhatod azt a módszertant, melynek segítségével KÉPES LESZEL PROFI ÉRTÉKESÍTŐKÉNT TÁRGYALNI A VÁLLALATI TÁRGYALÁSOKON.

Te is hallottad már az alábbi mondatot?

 „UGYANEZT A MEGOLDÁST A KONKURENCIA JÓVAL OLCSÓBBAN AJÁNLJA!”

A tréningen erre a kihívásra olyan kész, a gyakorlatban is működő megoldásokat fogsz kapni, amelyeket magabiztosan, félelmek és aggályok nélkül fogsz tudni alkalmazni a gyakorlatban annak érdekében, hogy az ÁRVERSENY ELKERÜLÉSÉVEL win-win alapon megnyerd az üzleti tárgyalásokat.

Blue globe rotating on white background,Animation 4k.

SALES UNLIMITED (HAMAROSAN)

HOW TO WIN NEW MORE DEALS LIKE A SALES PRO? 

This is a real life experience based sales training program designed for international sales people, who are negotiating with purchase managers, decision makers and business owners.

Do you need more new customers and proven responses to the selling situations you face every day? During this training program we will go together trough the whole sales process from lead generation to the closing. You will learn how to win new business on international market, how to deal with complex customers and how to handle the most difficult customer objections. (Fluent English is necessary!)