sales tölcsér-bejutas -2

A BEJUTÁS, ÚJ ÜGYFÉLSZERZŐ TRÉNING OKTÓBER 21-22. (09:00-16:30)

A képzés során megismered, és a saját cégedre testre szabhatod azt a módszertant, melynek segítségével hosszú távon KÉPES LESZEL SIKERESEN BEJUTNI, MAJD MEGNYERNI ÚJ STRATÉGIAI ÜGYFELEKET oly módon, hogy megszerzed a döntéshozók támogatását, az árversenyt pedig elkerülöd.

A tréningen a gyakorlatban is működő megoldásokat fogsz kapni, amelyeket magabiztosan, félelmek és aggályok nélkül fogsz tudni alkalmazni annak érdekében, hogy az ÚJ POTENCIÁLIS ÜGYFELEID DÖNTÉSHOZÓI VELED AKARJANAK TÁRGYALNI!

banner_4

A TÁRGYALÁSI JÁTSZMA - 2021.11.24 (09:00-16:30)

Hogyan tárgyalj sikeresen a vállalati beszerzőkkel?

A képzés során megismered, majd a saját iparágadra is testre szabhatod azt a módszertant, melynek segítségével KÉPES LESZEL PROFI ÉRTÉKESÍTŐKÉNT TÁRGYALNI A VÁLLALATI TÁRGYALÁSOKON.

Te is hallottad már az alábbi mondatot?

 „UGYANEZT A MEGOLDÁST A KONKURENCIA JÓVAL OLCSÓBBAN AJÁNLJA!”

A tréningen erre a kihívásra olyan kész, a gyakorlatban is működő megoldásokat fogsz kapni, amelyeket magabiztosan, félelmek és aggályok nélkül fogsz tudni alkalmazni a gyakorlatban annak érdekében, hogy az ÁRVERSENY ELKERÜLÉSÉVEL win-win alapon megnyerd az üzleti tárgyalásokat.

LN-onlive-small

LinkedIn 4 SALES - ONLIVE: HAMAROSAN

Hogyan szerezz új ügyfeleket az üzleti közösségi média segítségével? (ONLIVE KÉPZÉS)

A LinkedIN jelenleg az üzleti világ leghatékonyabban működő üzletfejlesztési és marketingplatformja. A szemináriumon lépésről-lépésre haladva megismered azokat a technikákat és módszereket, amelyek segítségével gyorsítópályára állítod a céged üzletfejlesztését. Nem elméleteket fogsz tanulni, hanem konkrét, a gyakorlatban is alkalmazható stratégiákat!

A LinkedIn 4 SALES ONLIVE üzleti szemináriumot kifejezetten azoknak az értékesítőknek, üzletfejlesztőknek, marketingeseknek, cégvezetőknek ajánlom, akik a vállalati (B2B) környezetben szeretnének kiemelkedő sikereket elérni. Olyan résztvevőket várok, akik lépést akarnak tartani az üzleti világ fejlődésével és nem elégszenek meg azzal, hogy elavult, régi módszerek szerint dolgozzanak (pl. hideghívás).

new banner

ÚJ IDŐK, ÚJ SALES - ONLIVE: HAMAROSAN!

SZERETNÉD ÚJ LENDÜLETTEL ÉS KIBŐVÍTETT ESZKÖZTÁRRAL FELPÖRGETNI AZ IDEI ÉVET?

Sok cégtől folyamatosan hallom, hogy az idei évben fel kell pörgetni az értékesítést, és ehhez az értékesítőknek szintet kell lépniük. Erre mindenképpen szükség lesz, mert az elmúlt egy év megmutatta mindenkinek,  hogy a fejlődéshez szükség van a kreatív gondolkodásra, innovációra, új sales- és marketingeszközökre.

Onlive b2b értékesítési tréning értékesítőknek, cégvezetőknek, salesvezetőknek, tanácsadóknak! 

Blue globe rotating on white background,Animation 4k.

SALES UNLIMITED (HAMAROSAN)

HOW TO WIN NEW MORE DEALS LIKE A SALES PRO? 

This is a real life experience based sales training program designed for international sales people, who are negotiating with purchase managers, decision makers and business owners.

Do you need more new customers and proven responses to the selling situations you face every day? During this training program we will go together trough the whole sales process from lead generation to the closing. You will learn how to win new business on international market, how to deal with complex customers and how to handle the most difficult customer objections. (Fluent English is necessary!)

Young cheerful businessman doing handstand on growing arrow. Mixed media

AZ AGILIS SALESVEZETŐ (HAMAROSAN)

COACH SZEMLÉLETŰ VEZETÉS A GYAKORLATBAN

Hogyan építs fel és motiválj sikeresen egy ELIT SALESCSAPATOT? Hogyan építsd fel a motivációs rendszeredet? Hogyan készítsd el az értékesítők S.W.O.T. modelljét az értékesítői kulcskompetenciák alapján? Milyen mérhető mutatószámokat állíts fel az értékesítési folyamatban (SALES PIPELINE)? Hogyan alkalmazd a gyakorlatban az AGILIS COACHING TECHNIKÁKAT a különböző fejlettségi szinten lévő értékesítők esetén (COACHING GROW-MODELL ÉS SHADOW COACHING)? Hogyan folytasd le a gyakorlatban a célkitűző és az értékelő párbeszédet az értékesítővel oly módon, hogy a teljesítménye és elkötelezettsége maximális legyen?

Az AGILIS SALESVEZETŐ tréningen a felsorolt kihívásokra, a gyakorlatban is működő megoldásokat fogsz kapni, amelyeket magabiztosan, félelmek és aggályok nélkül fogsz tudni alkalmazni annak érdekében, hogy AZ ÉRTÉKESÍTÉSI CSAPATODBÓL KIHOZD A LEHETŐ LEGJOBB EREDMÉNYT!