AZ AGILIS SALESVEZETŐ

Hogyan építs fel és motiválj sikeresen egy ELIT SALESCSAPATOT?

2022. szeptember 30., 09:00 - 16:30, Budapest

HOGYAN ÉPÜL FEL AZ AGILIS SALESVEZETŐ “MESTERELME” KÉPZÉS?

SZERETNÉL MÉG PROFIBB, MÉG TUDATOSABB VEZETŐVÉ VÁLNI?

A részvételi díj: 75.000 Ft + Áfa  

ISMERŐSEK AZ ALÁBBI KIHVÁSOK A SZÁMODRA?

NEHEZEN TALÁLSZ JÓ ÉRTÉKESÍTŐT A CSAPATODBA: a piacon nagyon kevés olyan sikeres, tapasztalt, élő iparági kapcsolati hálóval rendelkező értékesítő van, aki kész váltani egy hasonló céghez, hasonló pozícióba. Ha mégis megtalálod, akkor vagy megfizethetetlen, vagy nem tudod mivel fogod őt motiválni. A kezdő értékesítővel sok időt kell eltöltened ahhoz, hogy igazán eredményes legyen. Közben mindig fennáll annak a veszélye, hogy miután kiképezted, elmegy egy másik céghez.

KEVÉS IDŐD JUT ARRA, AMI IGAZÁN FONTOS FELADATOD LENNE: stratégia készítése, tervezés, iparági kapcsolati háló fejlesztése, felső vezetői szintű kapcsolatok ápolása. Ezek elvégzése helyett gyakran előfordul, hogy az értékesítők helyett is értékesítesz.

TŐLED VÁRJÁK A “MEGVÁLTÁST”: az értékesítők nem azokat az értékeket viszik tovább az ügyfelek felé, amiket te átadsz nekik, és nem úgy, ahogyan te ezt elvárod tőlük. Ennek következménye az, hogy az ügyfelek felé nem elég meggyőzőek, ezért állandó jelleggel neked kell megoldást adnod a problémáikra.

AZ ÉRTÉKESÍTŐK TÚL KÉNYELMESEK, nem érzik a felelősségét annak, ha nem a terv szerint jönnek a számok. A csapat tagjai nem szívesen mozdulnak ki a komfortzónájukból, a jutalmazási rendszeretek pedig nem jelent a számukra külön hajtóerőt.

HOGYAN LÉPJ TÚL EZEKEN A KIHÍVÁSOKON? MILYEN MEGOLDÁSOKAT ALKALMAZZ EZEN KIHÍVÁSOK KEZELÉSÉRE? 

GYERE EL A TRÉNINGEMRE, TÖLTSÜNK EL KÖZÖSEN EGY NAPOT ÉS MEGTANULOD...

68
tj3

  hogyan alkalmazd a gyakorlatban az AGILIS COACHING TECHNIKÁKAT a különböző fejlettségi szinten lévő értékesítők esetén;

 a fordított sales tölcsér stratégiáját, amelynek segítségével fókuszba kerül az értékesítési célokat támogató napi szintű cselekvés és utánkövetés;

 hogyan építsd fel a motivációs rendszeredet (a motiváció “hard” és “soft” eszközei), hogyan használd a modellt a célok elérése érdekében;

 hogyan mozdítsd ki az elkényelmesedett értékesítőket a komfortzónájukból;

hogyan vezess be gyorsan és eredményesen új stratégiákat és változásokat az értékesítési rendszeredbe oly módon, hogy az értékesítők motiváltak maradnak és az új elvárásoknak megfelelően kezdenek el dolgozni;

 hogyan folytasd le a gyakorlatban a célkitűző és az értékelő párbeszédet az értékesítőkkel oly módon, hogy a teljesítményük és elkötelezettségük maximális legyen;

 mit, mikor és hogyan delegálj annak érdekében, hogy a csapatod önállóan, sikeresen tudjon dolgozni, miközben neked marad időd a stratégiai fontosságú feladatokra;

A KÉPZÉS HELYSZÍNE: H2O BUDAPEST TRÉNING STÚDIÓ

5085fc_070cb939bd9a46c681f297fc9d4a018b~mv2_d_5402_3606_s_4_2

A H2O Budapest Tréning Stúdió a belvárosban helyezkedik el, a Nyugati Pályaudvartól és az M3-as metrótól pár percnyi sétára. 

A cím: 1067 Budapest, Eötvös utca 33. Fsz. 1.

A tréning időpontja: 2021. szeptember 30. (09:00-16:30)

FONTOS! Az Agilis Salesvezető tréningünk nem egy nagylétszámú konferencia, hanem egy kiscsoportos (8-10 fős) mastermind jellegű gyakorlatias képzés. A résztvevők hozzád hasonlóan értékesítési vezetők, akik különböző tapasztalatokkal, különböző iparágakból érkeznek. (Ez is nagyon hasznos lesz!) 

A részvételi díj tartalmazza a jegyzetfüzetet, a háttéranyagokat és a napközbeni kávé-, tea- és süteményfogyasztást. 

 

MIÉRT ÉRDEMES MEGBÍZNOD BENNEM?

A vállalati értékesítést a gyakorlatban tanultam. Sokszor buktam el fontos üzleteket, mert nem volt elég jó az értékesítési stratégiám. Értékesítőként, vezetőként, majd tanácsadóként sok nagy üzletet is nyertem, azonban a legtöbbet mindig a kudarcokból tanultam. Earl Nightingale szerint: „Minden kudarc magában hordozza a vele egyenértékű vagy még nagyobb siker csíráját”. Az üzleti életre ez többszörösen is igaz!

Az elmúlt 23 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem értékesítési tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson, Nokia, Nokia Solutions Networks (telekommunikáció), Manutan (kereskedelem). A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom tovább, amelyek a valós életben is alkalmazhatóak. Tréningrésztvevőim, olvasóim azt mondják rólam, hogy én vagyok a leggyakorlatiasabb tanácsadó, akivel eddig találkoztak. Teljes meggyőződéssel hiszek abban, hogy az elméletek és a különböző modellek nem érnek semmit, ha nem ültetjük át azonnal a gyakorlatba és nem próbáljuk ki.

Minden megszerzett tudás csak annyit ér, amennyit használni is tudunk belőle! Az Agilis Salesvezető tréninget is ebben a szellemben fogom megtartani.