A LINKEDIN TITOK

SOCIAL SELLING A GYAKORLATBAN

OLVASS BELE A KÖNYVEMBE!

HA TETSZETT A BEVEZETŐ RÉSZ, ITT MEGRENDELHETED A KÖNYVET!

A könyv ára: bruttó 3.900 Ft


A LinkedIn a b2b marketing piros Ferrarija, Te pedig benne ülsz! Miután megismered a benne rejlő üzleti lehetőségeket, biztos vagyok benne, hogy az új ügyfélszerzési stratégiád átkerül egy jóval magasabb sebességi fokozatba. A könyvemben egy olyan LEADGENERÁLÓ és BRANDÉPÍTŐ marketingrendszert  fogsz megismerni, amelynek segítségével képes leszel magas konverzióval közvetlenül kapcsolatba kerülni a fókuszpiacod fontos szereplőivel! A könyvben nem elméleteket fogsz olvasni, hanem olyan stratégiákat, amiket azonnal a gyakorlatban is alkalmazni tudsz! 
(Máthé Albert Eduárd – B2B értékesítési tréner)
man

MI A 3 + 1 LINKEDIN TITOK?

1. Nem szükséges előzetes kapcsolat vagy ismeretség ahhoz, hogy valakivel kapcsolatba lépj a LinkedInen, viszont egy jó okot kell adnod ahhoz, hogy a kapcsolatot visszaigazolják!

2. ADOK – ADOK – KAPOK. Az adakozók mindig többet értékesítenek! Először adnod kell, és utána kapni is fogsz!

3. Az ONLINE/OFFLINE konverzió, azaz a kapcsolatok átültetése az online világból az offline világba és fordítva!

+1: CSINÁLD NAPI RENDSZERESSÉGGEL!

Mi az, amivel gazdagabb leszel a könyv elolvasása után?

Manapság egyre nehezebb elérni a fontos embereket, a döntéshozókat. Az ajtónállók egyre felkészültebbek, és egyik fő feladatuknak tekintik, hogy védjék főnökeik idejét. „Küldjön egy bemutatkozó e-mailt az info@nehívjminkettöbbet.hu-ra!”, „Erre a területre már van beszállítónk.” „Nem adhatjuk ki a közvetlen elérhetőségét!” Te is találkoztál már ezekkel a kifogásokkal? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám neked, hogy van megoldás? A LinkedIn titok c. könyvem elolvasása után tudni fogod:

hogyan építs fel egy professzionális személyes és vállalati profilt,

hogyan építs fel egy értékes kapcsolati hálót az üzleti közösségi médiában,

hogyan érd el, hogy a célpiacod fontos szereplői még azelőtt ismerjenek téged és a cégedet, mielőtt kapcsolatba lépnél velük,

hogyan szerezz ÚJ LEADEKET többlépéses kampányok segítségével,

hogyan érd el, hogy a fókuszügyfelek TALÁLKOZNI is akarjanak veled,

hogyan építs fel egy KIVÁLÓ SZEMÉLYES ÜZLETI BRANDET?

MIÉRT ÉRDEMES EZT TŐLEM MEGTANULNOD?

albert-ROLAM

Tíz éve vagyok tagja az üzleti közösségi médiának, és ma a cégemben az üzletek 80%-a a LinkedInen keresztül érkezik be hozzánk. Akár a hazai, akár a nemzetközi piacon terjeszkedsz, biztos vagyok benne, hogy – iparágtól függetlenül – egy nagy lépést fogsz tenni a céljaid megvalósítása felé az üzleti közösségi média segítségével. Több, mint 20 éve vagyok aktív résztvevője a vállalati üzleti életnek, dolgoztam értékesítőként, értékesítési vezetőként, cégvezetőként. B2B salestrénerként és tanácsadóként fontosnak tartom az üzleti életben, hogy folyamatosan keressünk új megoldásokat, amivel kiemelkedünk a nagy átlagból. Átlagos megoldásokkal csak átlagos eredményeket lehet elérni. A kiemelkedő eredményekhez innovatív, akár dobozon kívüli megoldások kellenek! A LinkedIn egy ilyen eszköz!

Tréningrésztvevőim, olvasóim azt mondják rólam, hogy én vagyok a leggyakorlatiasabb tanácsadó, akivel eddig találkoztak. Teljes meggyőződéssel hiszek abban, hogy az elméletek és a különböző modellek nem érnek semmit, ha nem ültetjük át azonnal a gyakorlatba és nem próbáljuk ki. Minden megszerzett tudás csak annyit ér, amennyit használni is tudunk belőle!

A LinkedIn titok c. könyvemet is ebben a szellemben írtam meg.

OLVASS BELE A KÖNYVEMBE!
INGYENES FEJEZET LETÖLTÉSE

HA TETSZETT A BEVEZETŐ RÉSZ, ITT MEGRENDELHETED A KÖNYVET!

A könyv ára: bruttó 3.900 Ft