19 BEJUTÁSI TIPP A COVID IDEJÉN

AZ WEBINÁR FELVÉTELE MOST LETÖLTHETŐ!

SZERETNÉD MEGNÉZNI A FELVÉTELT?

AMENNYIBEN REGISZTRÁLSZ, ELKÜLDJÜK NEKED A WEBINÁR FELVÉTELÉT!


A COVID-19 sokunkat komoly kihívások elé állított. Már most kristálytisztán látszik, hogy kizárólag tradicionális értékesítési eszközökkel nem lehet kiemelkedő sikereket elérni. Nemcsak mi értékesítők, de az ügyfelek is többszörösen átgondolják az üzleti modellüket, sokkal nyitottabbak lesznek az online vásárlásra, az online kapcsolatfelvételre és a videókonferenciákra. Értékesítőként egyet tehetsz: elfogadod a tényeket, nem csodákra vársz, hanem mielőbb kifejleszted magadban azokat a képességeket, amelyekre a megváltozott üzleti környezetben szükséged lesz ahhoz, hogy sikeres legyél. Az ingyenes webinárom ebben  fog segíteni téged! 
man

MIRE SZÁMÍTS A WEBINÁRON?

Sallangmentes, gyakorlati tippek

Dobozon kívüli megoldások

Social selling stratégiák

Azonnal használható tanácsok

Kipróbált bejutási technikák

Jó kedv, motiváló hangulat

MIÉRT ÉRDEMES MEGBÍZNOD BENNEM?

A vállalati értékesítést a gyakorlatban tanultam. Sokszor buktam el fontos üzleteket, mert nem volt elég jó az értékesítési stratégiám. Értékesítőként, vezetőként, majd tanácsadóként sok nagy üzletet is nyertem, azonban a legtöbbet mindig a kudarcokból tanultam. Earl Nightingale szerint: „Minden kudarc magában hordozza a vele egyenértékű vagy még nagyobb siker csíráját”. Az üzleti életre ez többszörösen is igaz!

Az elmúlt 23 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem értékesítési tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson, Nokia, Nokia Solutions Networks (telekommunikáció), Manutan (kereskedelem). A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom tovább, amelyek a valós életben is alkalmazhatóak. Tréningrésztvevőim, olvasóim azt mondják rólam, hogy én vagyok a leggyakorlatiasabb tanácsadó, akivel eddig találkoztak. Teljes meggyőződéssel hiszek abban, hogy az elméletek és a különböző modellek nem érnek semmit, ha nem ültetjük át azonnal a gyakorlatba és nem próbáljuk ki.

Minden megszerzett tudás csak annyit ér, amennyit használni is tudunk belőle! A 19 TIPP WEBINÁRT is ebben a szellemben fogom megtartani.

HOGYAN ZAJLIK A WEBINÁR?

img-monetize_dc6fcf7

Időpont: május 12. (10:00 – 11:00)

A WEBINÁR ELŐTT… A sikeres regisztrációt követően küldünk egy tájékoztató levelet, amiben pontos útmutatást kapsz a ZOOM rendszer letöltésére és használatára vonatkozóan. A képzés előtti napon csinálunk egy próbát, hogy meggyőződjünk róla, minden beállításod tökéletes.

A WEBINÁRON… 9:50-kor bekapcsolódsz és rácsatlakozol a webinárra, 10:00-kor kezdjük a programot. A webinár egyórás blokkokból áll, az utolsó negyed órában tartunk egy kérdezz-felelek részt.

A WEBINÁR UTÁN…  A bemutatott prezentációt és a webinár felvételét elküldjük neked a regisztrációnál megadott e-mail címedre.