CSÚCSTELJESÍTÉMÉNY

"REMOTE/HYBRID" MENEDZSMENTTEL!

Ingyenes webinár cégvezetőknek, salesvezetőknek!

Felvételről!

SZERETNÉD KIHOZNI MAXIMUMOT A CSAPATODBÓL? 

 

MIRE SZÁMÍTS A WEBINÁRON?

Sallangmentes, gyakorlati tippek

Kipróbált módszerek

Újdonságok

Azonnal használható tanácsok

Kérdések és válaszok

Jó hangulat, sorsolás!

MIÉRT ÉRDEMES MEGBÍZNOD BENNEM?

A vállalati értékesítést a gyakorlatban tanultam. Sokszor buktam el fontos üzleteket, mert nem volt elég jó az értékesítési stratégiám. Értékesítőként, vezetőként, majd tanácsadóként sok nagy üzletet is nyertem, azonban a legtöbbet mindig a kudarcokból tanultam. Earl Nightingale szerint: „Minden kudarc magában hordozza a vele egyenértékű vagy még nagyobb siker csíráját”. Az üzleti életre ez többszörösen is igaz!

Az elmúlt 23 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem értékesítési és vezetési tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson, Nokia, Nokia Solutions Networks (telekommunikáció), Manutan (kereskedelem). A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom tovább, amelyek a valós életben is alkalmazhatóak. Tréningrésztvevőim, olvasóim azt mondják rólam, hogy én vagyok a leggyakorlatiasabb tanácsadó, akivel eddig találkoztak. Teljes meggyőződéssel hiszek abban, hogy az elméletek és a különböző modellek nem érnek semmit, ha nem ültetjük át azonnal a gyakorlatba és nem próbáljuk ki.

Minden megszerzett tudás csak annyit ér, amennyit használni is tudunk belőle! Ezt a WEBINÁRT is ebben a szellemben fogom megtartani.

HOGYAN ZAJLIK A WEBINÁR?

img-monetize_dc6fcf7

Időpont: 2021.december 17. (09:00 – 10:00)

A WEBINÁR ELŐTT… A sikeres regisztrációt követően küldünk egy tájékoztató levelet, amiben pontos útmutatást kapsz a ZOOM rendszer letöltésére és használatára vonatkozóan.

A WEBINÁRON… 08:50-kor bekapcsolódsz és rácsatlakozol a webinárra, 09:00-kor kezdjük a programot. A webinár 50 perces, az utolsó tíz percben tartunk egy kérdezz-felelek részt.

A WEBINÁR UTÁN…  A bemutatott prezentációt és a webinár felvételét elküldjük neked a regisztrációnál megadott e-mail címedre.