ÉRTÉKESÍTÉS DÖNTÉSHOZÓKNAK!

B2B ÉRTÉKESÍTÉS MESTERKURZUS (E-LEARNING)

MIT FOGSZ MEGTANULNI EZEN A MESTERKURZUSON? 

SZERETNÉL SIKERESEN ÉRTÉKESÍTENI FELSŐVEZETŐKNEK, DÖNTÉSHOZÓKNAK?    

Speciális kedvezményes ár:

25.000 + Áfa helyett, csak 12.500 Ft+Áfa


 

BÓNUSZAJÁNDÉK! ! 

AMENNYIBEN MOST MEGRENDELED AZ E-LEARNING  PROGRAMOT, ÚGY AJÁNDÉKBA KÜLDJÜK NEKED A LÁTHATALAN MEGGYŐZÉS C. KÖNYVET! 

.

AZ E-LEARNING AKKOR LESZ HASZNOS A SZÁMODRA, HA...

Szintet szeretnél lépni az értékesítésben, azaz TOP értékesítővé akarsz válni.

Nem akarsz az alsó szervezeti szinten lévő szakemberekre várni, akik nem tudnak dönteni.

Be akarsz jutni a közepes és nagyvállalatok döntéshozóihoz.

Új módszereket keresel ahhoz, hogy sikeresen egyeztess időpontot felsővezetőkhöz, döntéshozókhoz.

Meg akarod tanulni, hogyan tárgyalj sikeresen egy felsővezetővel, döntéshozóval.

Tanulni és fejlődni akarsz, mert tudod, hogy ez kell a céljaid eléréséhez.

HOGYAN ÉPÜL FEL AZ ÉRTÉKESÍTÉS DÖNTÉSHOZÓKNAK MESTERKURZUS?

HOGYAN MŰKÖDIK AZ E-LEARNING?

ertkesites-donteshozoknak-web4
ertekesites-donteshozoknak-web5

Mi történik a megrendelés után?

Az e-mail címedre kapsz egy saját linket és egy jelszót, amivel be tudsz jelentkezni a tanulószobába. A program 9 egymásra épülő videóból áll. Ezeket a videókat bármikor meg tudod nézni, sőt javaslom, hogy akár többször is nézd meg őket! A megtekintéshez nincs szükséged semmilyen speciális programra, akár laptopról, tabletről vagy telefonról is meg tudod nézni akkor, amikor neked kényelmes.

Mire számíthatok, hogyan épül fel a program és mit fogok megtanulni belőle? (Mi a képzés ígérete?)

A képzés két fő blokkból áll. Az első blokkból azt fogod megtanulni, hogyan juss be sikeresen egy közép- vagy nagyvállalati döntéshozóhoz (A BEJUTÁS). A második blokkból pedig meg fogod tanulni, hogyan tárgyalj sikeresen egy döntéshozóval ahhoz, hogy a te ügyednek legyen folytatása az adott cégnél (AZ ELSŐ SIKERES TÁRGYALÁS). A képzésen kizárólag olyan stratégiákat fogsz megtanulni, amelyeket a képzés után azonnal a gyakorlatban is tudsz alkalmazni.

Biztos, hogy ezzel a módszerrel lehet új ügyfeleket szerezni? 

Több éve tartok képzéseket értékesítőknek, kizárólag olyan módszereket adok át, amiket én is kipróbáltam a gyakorlatban, és tudom, hogy működnek. Amennyiben mégis bizonytalan vagy, keress nyugodtan telefonon: +36 70 606 6615, vagy írj egy e-mailt a kapcsolat-kukac-mathealbert.com címre, és szívesem megválaszolom a felmerülő kérdéseidet.

A videókat letölthetem, illetve továbbküldhetem másnak? 

Az E-learning program videói jogvédelem alatt állnak, nem másolhatóak és nem terjeszthetőek tovább, semmilyen más fórumon!

MIÉRT ÉRDEMES EZT TŐLEM MEGTANULNOD?

A vállalati értékesítést a gyakorlatban tanultam. Sokszor buktam el fontos üzleteket, mert nem volt elég jó az értékesítési stratégiám. Értékesítőként, vezetőként, majd tanácsadóként sok nagy üzletet is nyertem, azonban a legtöbbet mindig a kudarcokból tanultam. Earl Nightingale szerint: „Minden kudarc magában hordozza a vele egyenértékű vagy még nagyobb siker csíráját”. Az üzleti életre ez többszörösen is igaz!

Az elmúlt 23 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem értékesítési, tárgyalási tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson, Nokia, Nokia Solutions Networks (telekommunikáció), Manutan (ipari kereskedelem). A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom tovább, amelyek a valós életben is alkalmazhatóak. Tréningrésztvevőim, olvasóim azt mondják rólam, hogy én vagyok a leggyakorlatiasabb tanácsadó, akivel eddig találkoztak. Teljes meggyőződéssel hiszek abban, hogy az elméletek és a különböző modellek nem érnek semmit, ha nem ültetjük át azonnal a gyakorlatba és nem próbáljuk ki.

Minden megszerzett tudás csak annyit ér, amennyit használni is tudunk belőle! AZ ÉRTÉKESÍTÉS DÖNTÉSHOZÓKNAK MESTERKURZUS IS ENNEK SZELLEMÉBEN KÉSZÜLT EL!