trening_BG-3

Amire számíthatsz:

Elmélet: 30%
Műhelygyakorlat: 20%
Üzleti szimulációk: 50%

A bejutás

Minden értékesítő arról álmodik, hogy bejut a nagy céghez és megköti a nagy üzletet. A valóság viszont az, hogy manapság az értékesítők jóval nehezebben jutnak be új nagy cégekhez, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. Nem állítom azt, hogy régen könnyebb volt a bejutás, mert nem volt az; viszont azt biztosan tudom, hogy más képességekre volt szükség, mint ma.

KINEK SZÓL A TRÉNING?

A bejutási tréning azoknak az értékesítőknek, cégvezetőknek, szakmai vezetőknek szól, akik nagy szervezetek számára értékesítenek, és akiknek céljuk bejutni új nagy és stratégiai ügyfelekhez, ahol konzultatív technikákkal a döntéshozók meggyőzésével szeretnének sikeresen üzletet kötni.

trening_BG-2

Amire számíthatsz:

Elmélet: 20%
Műhelygyakorlat: 20%
Üzleti szimulációk: 60%

Az agressziómentes, konzultatív értékesítési technikák

Véleményed szerint melyik értékesítő lesz sikeresebb:

  • az, aki felkészül a saját cégéből, termékéből, szolgáltatásából és nagyszerű prezentációval meggyőzően mutatja be magát, vagy
  • az, aki először egységenként lépésről-lépésre építi fel a „bizalmi hidat” közte és a potenciális ügyfél között, és miután felméri az igényeket, a probléma, kihívás megoldására fókuszál oly módon, hogy közben a hosszú távú „nyer-nyer” üzleti kapcsolat létrejöttét tartja szem előtt?

Remélem, Te is úgy gondolkozol, mint én és a második módszerre esett a választásod. Ha mégsem úgy gondolod és mégis az elsőre esett a választásod, akkor készülj fel, hogy sokat kell majd birkóznod az ügyfelekkel, állandóan kifogásaik lesznek, mindig arra kell majd törekedned, hogy a Te ajánlatod legyen a legolcsóbb, és könnyen lehet, hogy még így sem fogsz tudni nyerni!

KINEK SZÓL A TRÉNING?

A tréning azoknak az értékesítőknek, értékesítési vezetőknek, tanácsadóknak szól, akik más szervezetek számára értékesítenek, és akiknek az ügyfelekkel való bizalmi és hosszú távú kapcsolat kiépítése a fontos.

trening_BG-3

Amire számíthatsz:

Elmélet: 20%
Műhelygyakorlat: 10%
Üzleti szimulációk: 70%

Üzleti tárgyalások alapfokon: Tárgyalástechnika I.

Előfordult veled, hogy elvesztettél egy fontos üzletet és ezt azzal magyarázták, hogy az ár túl magas volt? Előfordult veled, hogy megnyertél egy üzletet, de elvesztetted a profitot?

A jó tárgyaló képes arra, hogy együttműködve és nem pedig versengve teremt olyan eredményt a tárgyalás végére, amelyet mindkét fél elégedetten elfogad.

KINEK SZÓL A TRÉNING?

A tréning azoknak az értékesítőknek, értékesítési vezetőknek, tanácsadóknak, cégvezetőknek, projektmenedzsereknek szól, akik más szervezetek számára értékesítenek, beszerzőkkel, osztályvezetőkkel, gazdasági vezetőkkel tárgyalnak, és az árverseny elkerülésével szeretnének üzletet nyerni.

trening_BG-4

Amire számíthatsz:

Elmélet: 20%
Műhelygyakorlat: 10%
Üzleti szimulációk: 70%

A stratégiai tárgyalások megnyerése: Tárgyalástechnika mesterkurzus

Ezen a tréningen arra készítünk fel, hogy sikeresen tárgyalj olyan helyzetekben, amikor az értékesítési és a döntéshozatali folyamat többszereplős, a vásárlási döntések pedig gyakran tenderek vagy pályázatok végén születnek.

KINEK SZÓL A TRÉNING?

A tréning azoknak az értékesítőknek, értékesítési vezetőknek, tanácsadóknak, cégvezetőknek, projektmenedzsereknek szól, akik nagy értékű, komplex projektek többkörös tárgyalásain vesznek részt, és akiknek többszereplős versenyhelyzeteket kell megoldaniuk.

trening_BG-5

Amire számíthatsz:

Elmélet: 35%
Műhelygyakorlat: 35%
Üzleti szimulációk: 30%

Vállalati tenderek menedzselése (bid menedzsment)

Akár az állami, akár a versenyszférában a nagy projektek beszerzési folyamatának egyik központi eleme a potenciális beszállító megtendereztetése. A kétnapos tréning alatt megnézzük együtt, hogy beszállítóként hogyan kell professzionális módon végigvezetned a céged tenderajánlatát a tender kiírásától a záró tárgyalásig. Ehhez fogsz olyan módszertant, eszközöket és gyakorlati felismeréseket kapni, amelyeket akár azonnal be is fogsz tudni építeni a cégedbe.

KINEK SZÓL A TRÉNING?

A tréning azoknak az üzletfejlesztőknek, key account menedzsereknek, tendermenedzsereknek szól, akik nagy értékű, komplex beszállítói projekteket akarnak nyerni, viszont kénytelenek szembenézni a beszerzési tenderek kihívásaival.

trening_BG-6

Amire számíthatsz:

Elmélet: 30%
Műhelygyakorlat: 40%
Üzleti szimulációk: 30%

Key account menedzsment tréning

A B2B értékesítés egyik legnagyobb kihívása az, hogy hogyan tudja egy cég rendszerszerűen biztosítani, hogy eléri és megszerzi a legmagasabb üzleti potenciállal rendelkező ügyfeleket, illetve a megszerzésük után milyen módszerekkel tudják közösen maximalizálni az együttműködésből származó üzleti előnyöket.

A key account menedzsment tréning erre a kihívásra nyújt megoldást.

A hosszú távú sikeresség érdekében tisztában kell lennünk vele, hogy kik hozzák a döntéseket az ügyfeleinknél, mi a legfontosabb motivációjuk, kik és miképpen képesek befolyásolni a döntéshozókat.

KINEK SZÓL A TRÉNING?

A képzés azoknak az üzletfejlesztőknek, értékesítési vezetőknek, key account menedzsereknek szól, akik nagy szervezetek számára értékesítenek, és akik partnereikkel hosszú távon key account szerződések megkötésére törekszenek.