trening_BG-3

Amire számíthatsz:

Elmélet: 30%
Műhelygyakorlat: 20%
Üzleti szimulációk: 50%

A bejutás - b2b értékesítési tréning

Minden értékesítő arról álmodik, hogy bejut a nagy céghez és megköti a nagy üzletet. A valóság viszont az, hogy manapság az értékesítők jóval nehezebben jutnak be új nagy cégekhez, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. Nem állítom azt, hogy régen könnyebb volt a bejutás, mert nem volt az; viszont azt biztosan tudom, hogy más képességekre volt szükség, mint ma.

KINEK SZÓL A TRÉNING?

A bejutási tréning azoknak az értékesítőknek, cégvezetőknek, szakmai vezetőknek szól, akik nagy szervezetek számára értékesítenek, és akiknek céljuk bejutni új nagy és stratégiai ügyfelekhez, ahol konzultatív technikákkal a döntéshozók meggyőzésével szeretnének sikeresen üzletet kötni.

trening_BG-3

Amire számíthatsz:

Elmélet: 20%
Műhelygyakorlat: 10%
Üzleti szimulációk: 70%

LinkedIn 4 SALES - Social selling a gyakorlatban

A LinkedIN jelenleg az üzleti világ leghatékonyabban működő üzletfejlesztési és marketingplatformja. A képzésen lépésről-lépésre haladva megismered azokat a technikákat és módszereket, amelyek segítségével gyorsítópályára állítod a céged üzletfejlesztését. Nem elméleteket fogsz tanulni, hanem konkrét, a gyakorlatban is alkalmazható stratégiákat!

KINEK SZÓL A TRÉNING?

A LinkedIn 4 SALES  üzleti tréninget kifejezetten azoknak az értékesítőknek, üzletfejlesztőknek, marketingeseknek, cégvezetőknek ajánlom, akik a vállalati (B2B) környezetben szeretnének kiemelkedő sikereket elérni. Olyan értékesítőknek, marketingeseknek szól, akik lépést akarnak tartani az üzleti világ fejlődésével és nem elégszenek meg azzal, hogy elavult, régi módszerek szerint dolgozzanak (pl. hideghívás). A képzés elérhető tantermi és online változatba!

trening_BG-2

Amire számíthatsz:

Elmélet: 20%
Műhelygyakorlat: 20%
Üzleti szimulációk: 60%

Az agressziómentes, konzultatív értékesítési technikák

Véleményed szerint melyik értékesítő lesz sikeresebb:

  • az, aki felkészül a saját cégéből, termékéből, szolgáltatásából és nagyszerű prezentációval meggyőzően mutatja be magát, vagy
  • az, aki először egységenként lépésről-lépésre építi fel a „bizalmi hidat” közte és a potenciális ügyfél között, és miután felméri az igényeket, a probléma, kihívás megoldására fókuszál oly módon, hogy közben a hosszú távú „nyer-nyer” üzleti kapcsolat létrejöttét tartja szem előtt?

Remélem, Te is úgy gondolkozol, mint én és a második módszerre esett a választásod. Ha mégsem úgy gondolod és mégis az elsőre esett a választásod, akkor készülj fel, hogy sokat kell majd birkóznod az ügyfelekkel, állandóan kifogásaik lesznek, mindig arra kell majd törekedned, hogy a Te ajánlatod legyen a legolcsóbb, és könnyen lehet, hogy még így sem fogsz tudni nyerni!

KINEK SZÓL A TRÉNING?

A tréning azoknak az értékesítőknek, értékesítési vezetőknek, tanácsadóknak szól, akik más szervezetek számára értékesítenek, és akiknek az ügyfelekkel való bizalmi és hosszú távú kapcsolat kiépítése a fontos.

trening_BG-4

Amire számíthatsz:

Elmélet: 20%
Műhelygyakorlat: 10%
Üzleti szimulációk: 70%

A stratégiai tárgyalások megnyerése: Tárgyalástechnika mesterkurzus

Előfordult veled, hogy elvesztettél egy fontos üzletet és ezt azzal magyarázták, hogy az ár túl magas volt? Előfordult veled, hogy megnyertél egy üzletet, de elvesztetted a profitot? Ezen a tréningen arra készítünk fel, hogy sikeresen tárgyalj olyan helyzetekben, amikor az értékesítési és a döntéshozatali folyamat többszereplős, a vásárlási döntések pedig gyakran tenderek vagy pályázatok végén születnek.

KINEK SZÓL A TRÉNING?

A tréning azoknak az értékesítőknek, értékesítési vezetőknek, tanácsadóknak, cégvezetőknek, projektmenedzsereknek szól, akik nagy értékű, komplex projektek többkörös tárgyalásain vesznek részt, és akiknek többszereplős versenyhelyzeteket kell megoldaniuk.

trening_BG-5

Amire számíthatsz:

Elmélet: 35%
Műhelygyakorlat: 35%
Üzleti szimulációk: 30%

Vállalati tenderek menedzselése (bid menedzsment)

Akár az állami, akár a versenyszférában a nagy projektek beszerzési folyamatának egyik központi eleme a potenciális beszállító megtendereztetése. A kétnapos tréning alatt megnézzük együtt, hogy beszállítóként hogyan kell professzionális módon végigvezetned a céged tenderajánlatát a tender kiírásától a záró tárgyalásig. Ehhez fogsz olyan módszertant, eszközöket és gyakorlati felismeréseket kapni, amelyeket akár azonnal be is fogsz tudni építeni a cégedbe.

KINEK SZÓL A TRÉNING?

A tréning azoknak az üzletfejlesztőknek, key account menedzsereknek, tendermenedzsereknek szól, akik nagy értékű, komplex beszállítói projekteket akarnak nyerni, viszont kénytelenek szembenézni a beszerzési tenderek kihívásaival.

trening_BG-6

Amire számíthatsz:

Elmélet: 30%
Műhelygyakorlat: 40%
Üzleti szimulációk: 30%

Key account menedzsment tréning

A B2B értékesítés egyik legnagyobb kihívása az, hogy hogyan tudja egy cég rendszerszerűen biztosítani, hogy eléri és megszerzi a legmagasabb üzleti potenciállal rendelkező ügyfeleket, illetve a megszerzésük után milyen módszerekkel tudják közösen maximalizálni az együttműködésből származó üzleti előnyöket.

A key account menedzsment tréning erre a kihívásra nyújt megoldást.

A hosszú távú sikeresség érdekében tisztában kell lennünk vele, hogy kik hozzák a döntéseket az ügyfeleinknél, mi a legfontosabb motivációjuk, kik és miképpen képesek befolyásolni a döntéshozókat.

KINEK SZÓL A TRÉNING?

A képzés azoknak az üzletfejlesztőknek, értékesítési vezetőknek, key account menedzsereknek szól, akik nagy szervezetek számára értékesítenek, és akik partnereikkel hosszú távon key account szerződések megkötésére törekszenek.