LÁTHATATLAN MEGGYŐZÉS

A CSÚCSÉRTÉKESÍTÉS TITKA

OLVASS BELE A KÖNYVEMBE!

HA TETSZETT A BEVEZETŐ RÉSZ, ITT MEGRENDELHETED A KÖNYVET

A könyv ára: bruttó 4.250 Ft


A láthatatlan meggyőzés egy olyan tudatos értékesítési stratégia, melynek segítségével tiszta, egyértelmű és átlátható szándékoktól vezérelve olyan hatást gyakorolsz az ügyfélre, hogy saját magát győzi meg arról, hogy tőled és kizárólag tőled vásároljon. A meggyőzés attól lesz láthatatlan, hogy az ügyfél saját magát győzi meg arról, hogy tőled vásároljon, tehát igazából a meggyőzés nem látható és nem is kézzelfogható, mivel az ő elméjében történik. Ez a láthatatlan meggyőzés  definíciója.
(Máthé Albert Eduárd – B2B értékesítési tréner)
man

Mi az, amivel gazdagabb leszel a könyv elolvasása után?

Tudni fogod, mit kell tenned ahhoz, hogy az ügyfelek tőled akarjanak vásárolni!

Tudni fogod, hogyan pozicionáld magad a felső vezetői szintekre!

Tudni fogod, hogyan építsd fel a bizalmat és hogyan azonosítsd az ügyfelek belső motivációját!

Képes leszel olyan üzleti megoldást ajánlani, amit a vevők csak tőled tudnak megvásárolni!

A birtokodban lesz a csúcsértékesítők teljes eszköztára!

Ismerni fogod a vízió létrehozásának és értékesítésének technikáját!

MIÉRT ÉRDEMES EZT TŐLEM MEGTANULNOD?

albert-ROLAM

A vállalati értékesítést a gyakorlatban tanultam. Sokszor buktam el fontos üzleteket, mert nem volt elég jó az értékesítési stratégiám. Értékesítőként, vezetőként, majd tanácsadóként sok nagy üzletet is nyertem, azonban a legtöbbet mindig a kudarcokból tanultam. Earl Nightingale szerint: „Minden kudarc magában hordozza a vele egyenértékű vagy még nagyobb siker csíráját”. Az üzleti életre ez többszörösen is igaz!

Az elmúlt 20 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem értékesítési tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson, Nokia, Nokia Solutions Networks (telekommunikáció), Manutan (kereskedelem). A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom tovább, amelyek a valós életben is alkalmazhatóak. Tréningrésztvevőim, olvasóim azt mondják rólam, hogy én vagyok a leggyakorlatiasabb tanácsadó, akivel eddig találkoztak. Teljes meggyőződéssel hiszek abban, hogy az elméletek és a különböző modellek nem érnek semmit, ha nem ültetjük át azonnal a gyakorlatba és nem próbáljuk ki.

Minden megszerzett tudás csak annyit ér, amennyit használni is tudunk belőle! A Láthatatlan meggyőzés c. könyvemet is ebben a szellemben írtam meg.

OLVASS BELE A KÖNYVEMBE!
INGYENES FEJEZET LETÖLTÉSE

HA TETSZETT A BEVEZETŐ RÉSZ, ITT MEGRENDELHETED A KÖNYVET!

A könyv ára: bruttó 4.250 Ft