LinkedIn 4 Marketing Onlive

Leadgenerálás | Új ügyfelek | Tartalom | Márkaépítés

2023. SZEPTEMBER 15. (09:00 - 13:00), ZOOM

HOGYAN ÉPÜL FEL A LINKEDIN 4 MARKETING WORKSHOP?

SZERETNÉL VÉGRE EREDMÉNYEKET IS LÁTNI A LINKEDINEN?

A részvételi díj: 48.000 Ft + Áfa  

MIT ÉRDEMES TUDNOD A LINKEDIN 4 MARKETING ONLIVE KÉPZÉSRŐL?

zoom-fixes-flaw-that-could-allow-strangers-into-meetings-showcase_image-6-a-13665
TC_c7a187bc-8_Image_In_Body

A LinkedIN 4 MARKETING ONLIVE egy intenzív, gyakorlati képzés, kifejezetten azoknak a marketingeseknek, értékesítőknek, cégvezetőknek ajánlom, akik a vállalati (B2B) környezetben szeretnének egy profi DIGITÁLIS LEADGENERÁLÓ STRATÉGIÁT LÉTREHOZNI ÉS MAGVALÓSÍTANI.  A KÉPZÉS UTÁN KÉPES LESZEL:

 a meglévő sales- és marketingcsatornáidat egy jövőbe mutató digitális leadgeneráló rendszerrel megtámogatni,

 folyamatosan minőségi ÚJ KAPCSOLATOKAT, KÖVETŐKET, MAJD ÜGYFELEKET  szerezni,

többlépcsős LEADGENERÁLÓ marketingkampányokat létrehozni és menedzselni,

 LinkedIn “CREATOR” módban népszerű szakmai és üzleti tartalmakat létrehozni és megosztani (Hírlevél/Newsletter, Live, Audio),

 óriási léptekben növelni a saját és céged BRANDJÉNEK ISMERTSÉGÉT,

 ESEMÉNYEKET (pl. webinár, Live)  létrehozni és feltölteni minőségi résztvevőkkel.

HOGYAN ZAJLIK A KÉPZÉS?

img-monetize_dc6fcf7

Időpont: 2023.SZEPTEMBER 15. (09:00-13:00), ZOOM

A TRÉNING ELŐTT… A sikeres regisztrációt követően fogsz kapni tőlem egy tájékoztató levelet, amiben pontos útmutatást kapsz a ZOOM rendszer letöltésére és használatára vonatkozóan. A képzés előtti napon csinálunk egy próbát, hogy meggyőződjünk róla, minden beállításod tökéletes.

A TRÉNINGEN… 8:45-kor bekapcsolódsz a videóhívásba, 09:00-kor kezdjük a programot. A képzés egy órás, blokkokból áll, az utolsó negyed órában tartunk egy kérdezz-felelek blokkot.

A TRÉNING UTÁN…  A bemutatott prezentációt és a képzés felvételét elküldjük neked a regisztrációkor megadott email címedre.

MIÉRT ÉRDEMES MEGBÍZNOD BENNEM?

A b2b értékesítést és marketinget gyakorlati tapasztalatokból tanultam.  Az elmúlt 23 év során értékesítőként, sales menedzserként, majd cégvezetőként olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem üzleti tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson (telekommunikáció), Nokia (mobil), Nokia Networks (telekommunikáció), Manutan International (kereskedelem).

2008 óta vagyok aktív használója az üzleti közösségi médiának, ezalatt az idő alatt egy több, mint 4.000 partnerből álló kapcsolati hálót építettem fel. Prémium felhasználóként napi szinten használom a Sales Navigatort, amely a LinkedIn professzionális üzleti terméke. Az elmúlt két évben pedig külön tréningprogramot fejlesztettem ki az üzleti networkingre,  A bejutás c. tréningemen egy külön szekciót szentelek a LinkedInnek.

B2B értékesítés (stratégiai értékesítés) témában folyamatosan képzek vállalkozói és céges csapatokat SALES és ÜZLETI MASTERMIND programok keretében, magyar, angol és román nyelven.

Gyere el a képzésre, töltsünk el közösen két félnapot, és tanuld meg a gyakorlatban napi szinten használni a LinkedINen alapuló üzletfejlesztési stratégiákat!