ELÉRHETETLEN ÜGYFELEK
EGY KATTINTÁSRA!

LINKEDIN MESTERKURZUS (E-LEARNING)

MIT FOGSZ MEGTANULNI EZEN A MESTERKURZUSON? 

SZERETNÉL OLYAN ÜGYFELEKHEZ IS ELJUTNI, AKIKHEZ EDDIG NEM SIKERÜLT?    

Speciális kedvezményes ár:

25.000 + Áfa helyett, csak 12.500 Ft+Áfa

 

BÓNUSZAJÁNDÉK!  

 AMENNYIBEN MOST MEGRENDELED AZ E-LEARNING  PROGRAMOT, ÚGY AJÁNDÉKBA KÜLDJÜK NEKED A LINKEDIN TITOK C. KÖNYVEMET! 

.

AZ E-LEARNING AKKOR LESZ HASZNOS A SZÁMODRA, HA...

Fejleszteni szeretnéd az értékesítési rendszeredet és ehhez új, korszerű eszközöket keresel.

Olyan cégekhez is szeretnél bejutni, akikhez eddig még nem sikerült.

Szeretnéd kibővíteni a kapcsolati hálódat a potenciális célpiacod fontos szereplőivel.

Új módszert keresel ahhoz, hogy sikeresen egyeztess időpontot felsővezetőkhöz, döntéshozókhoz.

Még többet akarsz kihozni a Linkedin üzletfejlesztési rendszeréből.

Tanulni és fejlődni akarsz, mert tudod, hogy ez kell a céljaid eléréséhez.

HOGYAN ÉPÜL FEL A LINKEDIN MESTERKURZUS?

HOGYAN MŰKÖDIK AZ E-LEARNING?

lnmester-10
lnmester-110

Mi történik a megrendelés után?

Az e-mail címedre kapsz egy saját linket és egy jelszót, amivel be tudsz jelentkezni a tanulószobába. A program 13 egymásra épülő videóból áll. Ezeket a videókat bármikor meg tudod nézni, sőt javaslom, hogy akár többször is nézd meg őket! A megtekintéshez nincs szükséged semmilyen speciális programra, akár laptopról, tabletről vagy telefonról is meg tudod nézni akkor, amikor neked kényelmes.

Mire számíthatok, egy egyszerű prezentációra vagy akár gyakorlatokra is?

Minden blokk két fő részből áll: egy elméleti tudásátadásból és egy gyakorlati részből. Az elméleti részt – a tantermi képzésekhez hasonlóan – egy flipchart tábla és egy prezentáció segítségével adom át. A gyakorlatokat közvetlenül a LinkedIn felületén, képernyőmegosztással fogom megmutatni neked.

Biztos, hogy ezzel a módszerrel lehet új ügyfeleket szerezni? 

Több éve tartok LinkedIn-alapú üzletfejlesztési képzéseket, kizárólag olyan módszereket adok át, amiket én is kipróbáltam a gyakorlatban, és tudom, hogy működnek. Amennyiben mégis bizonytalan vagy, keress nyugodtan telefonon: +36 70 606 6615, vagy írj egy email-t a kapcsolat-kukac-mathealbert.com címre, és szívesem megválaszolom a felmerülő kérdéseidet.

A videókat letölthetem, illetve továbbküldhetem másnak? 

Az E-learning program videói jogvédelem alatt állnak, nem másolhatóak és nem terjeszthetőek tovább, semmilyen más fórumon!

MIÉRT ÉRDEMES EZT TŐLEM MEGTANULNOD?

A vállalati értékesítést a gyakorlatban tanultam. Sokszor buktam el fontos üzleteket, mert nem volt elég jó az értékesítési stratégiám. Értékesítőként, vezetőként, majd tanácsadóként sok nagy üzletet is nyertem, azonban a legtöbbet mindig a kudarcokból tanultam. Earl Nightingale szerint: „Minden kudarc magában hordozza a vele egyenértékű vagy még nagyobb siker csíráját”. Az üzleti életre ez többszörösen is igaz!

Az elmúlt 23 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem értékesítési, tárgyalási tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson, Nokia, Nokia Solutions Networks (telekommunikáció), Manutan (ipari kereskedelem). A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom tovább, amelyek a valós életben is alkalmazhatóak. Tréningrésztvevőim, olvasóim azt mondják rólam, hogy én vagyok a leggyakorlatiasabb tanácsadó, akivel eddig találkoztak. Teljes meggyőződéssel hiszek abban, hogy az elméletek és a különböző modellek nem érnek semmit, ha nem ültetjük át azonnal a gyakorlatba és nem próbáljuk ki.

Minden megszerzett tudás csak annyit ér, amennyit használni is tudunk belőle! A LINKEDIN MESTERKURZUS IS ENNEK SZELLEMÉBEN KÉSZÜLT EL!