SALES 4 JUNIORS

MASTERMIND TRÉNING JUNIOR ÉRTÉKESÍTŐKNEK (2019. szeptember 24. 16:30 - 19:30)

MIRŐL SZÓL A SALES START (MASTERMIND TRÉNING JUNIOR ÉRTÉKESÍTŐKNEK?)

SZERETNÉD ELSAJÁTÍTANI AZ ÉRTÉKESÍTÉS ALAPJAIT?

A részvételi díj: 35.000 Ft + ÁFA, helyett 

“SUMMER TIME” KEDVEZMÉNNYEL CSAK 15.000 Ft+ÁFA!


Az értékesítés tanulható! A SALES 4 JUNIORS neked szól, ha junior értékesítő vagy, és szeretnél kiváló eredményeket elérni. A kurzuson megismered a vállalati értékesítés felépítését és megtanulod azokat az alapvető meggyőzési technikákat, amiket egy ügyfélmegbeszélésen alkalmazni tudsz. Nem kell született tehetségnek lenned ahhoz, hogy sikeres értékesítői karriert fuss be, mindössze arra van szükséged, hogy megtanuld, hogyan kell tudatosan felépíteni az értékesítés folyamatát. Ezen a napon ezt biztosan meg fogod tanulni! 
man

MIT FOGSZ TANULNI A SALES 4 JUNIORS MASTERMIND TRÉNINGEN?

Melyek a sikeres értékesítés lépései?

Hogyan készülj fel az első ügyfélmegbeszélésre?

A sikeres nyitás titka: pozicionálás, bizalomépítés, párbeszéd kezdeményezése.

Hogyan ismerd meg az ügyfél valós igényeit és motivációit?

Milyen képességeket kell kifejlesztened, ahhoz hogy TOP értékestővé válj?

Hogyan kezeld a kudarcot, az elutasítást, és hogyan váltsd át a legnagyobb hajtóerővé?

SALES 4 JUNIORS, AVAGY…

Minden, amit a vállalati salesről tudnod kell junior értékesítőként. Az értékesítés veled kezdődik, vagyis hogyan add el magad? Ezen a napon megismered a vállalati értékesítés felépítését és azokat az alapvető meggyőzési technikákat, amiket egy ügyfélmegbeszélésen alkalmazni tudsz.

IDŐPONT: 2019. szeptember 24. (16:30-19:30)

HELYSZÍN: BIJÓ RENDEZVÉNYKÖZPONT, 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.

KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTELI DÍJ: 15.000 Ft + ÁFA (35.000 Ft+ Áfa helyett)

 

MIÉRT ÉRDEMES EZT TŐLEM MEGTANULNOD?

albert-ROLAM

A vállalati értékesítést a gyakorlatban tanultam. Sokszor buktam el fontos üzleteket, mert nem volt elég jó az értékesítési stratégiám. Értékesítőként, vezetőként, majd tanácsadóként sok nagy üzletet is nyertem, azonban a legtöbbet mindig a kudarcokból tanultam. Earl Nightingale szerint: „Minden kudarc magában hordozza a vele egyenértékű vagy még nagyobb siker csíráját”. Az üzleti életre ez többszörösen is igaz!

Az elmúlt 23 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem értékesítési, tárgyalási tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson, Nokia, Nokia Solutions Networks (telekommunikáció), Manutan (ipari kereskedelem). A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom tovább, amelyek a valós életben is alkalmazhatóak. Tréningrésztvevőim, olvasóim azt mondják rólam, hogy én vagyok a leggyakorlatiasabb tanácsadó, akivel eddig találkoztak. Teljes meggyőződéssel hiszek abban, hogy az elméletek és a különböző modellek nem érnek semmit, ha nem ültetjük át azonnal a gyakorlatba és nem próbáljuk ki. 

Minden megszerzett tudás csak annyit ér, amennyit használni is tudunk belőle! A SALES 4 JUNIORS – MESTERELME TRÉNINGET   is ebben a szellemben fogom megtartani.

MIRŐL SZÓL A SALES START – MESTERELME TRÉNING?

SZERETNÉD ELSAJÁTÍTANI AZ ÉRTÉKESÍTÉS ALAPJAIT?

A részvételi díj: 35.000 Ft + ÁFA, helyett 

“SUMMER TIME” KEDVEZMÉNNYEL CSAK 15.000 Ft+ÁFA!