HOGYAN MOTIVÁLD AZ ÉRTÉKESÍTőDET?

INGYENES WEBINÁR SALESVEZETŐKNEK (FELVÉTELRŐL!)

SALESMOTIVÁCIÓS RENDSZEREK GYAKORLATI TAPASZTALATOKKAL!

SZERETNÉD VISSZANÉZNI A FELVÉTELT?


Vajon csak a pénz motiválja az értékesítőket? Igaz-e, hogy a jó értékesítő csak a pénzért hajt? Biztos vagyok benne, hogy salesvezetőként te is azt szeretnéd, hogy a csapatod kiemelkedően sikeres és motivált legyen! Hogyan építs fel egy olyan motivációs és jutalmazási rendszert, aminek köszönhetően az értékesítők hajlandóak az alap elvárásoknál jóval többet is megtenni az üzleti célok elérése érdekében.  Melyek azok az elemek, amiket mindenképpen érdemes belevenned a rendszerbe? Mi az, ami ösztönzően hat, és mi az, ami nem? A webináron ezekre a kérdésekre fogsz konkrét gyakorlati megoldásokat kapni! 
man

MIRE SZÁMÍTS A WEBINÁRON?

Sallangmentes, gyakorlati tippek

“Plafon” és “plafon nélküli” bónuszrendszer-megoldások

Motivációs eszközök

Azonnal használható tanácsok

Coaching szemlélet

Jó kedv, motiváló hangulat

MIÉRT ÉRDEMES MEGBÍZNOD BENNEM?

A vállalati értékesítést a gyakorlatban tanultam. Sokszor buktam el fontos üzleteket, mert nem volt elég jó az értékesítési stratégiám. Értékesítőként, vezetőként, majd tanácsadóként sok nagy üzletet is nyertem, azonban a legtöbbet mindig a kudarcokból tanultam. Earl Nightingale szerint: „Minden kudarc magában hordozza a vele egyenértékű vagy még nagyobb siker csíráját”. Az üzleti életre ez többszörösen is igaz!

Az elmúlt 23 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem értékesítési és vezetési tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson, Nokia, Nokia Solutions Networks (telekommunikáció), Manutan (kereskedelem). A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom tovább, amelyek a valós életben is alkalmazhatóak. Tréningrésztvevőim, olvasóim azt mondják rólam, hogy én vagyok a leggyakorlatiasabb tanácsadó, akivel eddig találkoztak. Teljes meggyőződéssel hiszek abban, hogy az elméletek és a különböző modellek nem érnek semmit, ha nem ültetjük át azonnal a gyakorlatba és nem próbáljuk ki.

Minden megszerzett tudás csak annyit ér, amennyit használni is tudunk belőle! A SALESVEZETŐI  WEBINÁRT is ebben a szellemben fogom megtartani.

HOGYAN ZAJLIK A WEBINÁR?

img-monetize_dc6fcf7

Időpont: január 29. (09:00 – 10:00)

A WEBINÁR ELŐTT… A sikeres regisztrációt követően küldünk egy tájékoztató levelet, amiben pontos útmutatást kapsz a ZOOM rendszer letöltésére és használatára vonatkozóan. A képzés előtti napon csinálunk egy próbát, hogy meggyőződjünk róla, minden beállításod tökéletes.

A WEBINÁRON… 08:50-kor bekapcsolódsz és rácsatlakozol a webinárra, 09:00-kor kezdjük a programot. A webinár egyórás, az utolsó tíz percben tartunk egy kérdezz-felelek részt.

A WEBINÁR UTÁN…  A bemutatott prezentációt és a webinár felvételét elküldjük neked a regisztrációnál megadott e-mail címedre.