MÁTHÉ ALBERT EDUÁRD

Miért érdemes megbíznod bennem?

A vállalati értékesítést gyakorlati tapasztalatokból tanultam. A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom most tovább, amelyek a gyakorlatban is alkalmazhatóak. Az elmúlt 20 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem gyakorlati tapasztalatokat mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson (telekommunikáció), Nokia (mobil), Nokia Networks (telekommunikáció), Manutan International (kereskedelem).

REFERENCIÁK

Mit gondolnak azok, akik már jártak a tréningen?

“Nagyon tetszett “A tárgyalási játszma” tréning, látszott a tréner minden mondatán, hogy ő maga is profi tárgyaló, értékesítő. Nem 10 évvel ezelőtti megoldásokról beszéltünk, hanem a mai valós piaci helyzetekről, amelyek bármelyik szakterületen előfordulhatnak. A tendereken, ártárgyalásokon való részvételre, stratégiákra a gyakorlatban használható megoldásokat kaptunk. Nagyon hasznosnak tartom, hogy a résztvevőknek volt lehetőségük a tanultakat rögtön a helyszínen kipróbálni, gyakorolni, a tréningen létrehozott tárgyalási szituációk, stratégiai játékok alkalmával.”

 Varga Zsolt, értékesítési igazgató, Greco JLT  Kft. 

“Számomra a tréning leghasznosabb része a gyakorlati tárgyalási szituációk voltak. Mérlegelni, számolni és érvelni is kellett, amely szerintem elég jól megmozgatta mindenki agysejtjeit. Kipróbálhattuk, milyen egy “éles” ártárgyaláson részt venni, ezáltal leszűrhettük, milyen területen vannak még hiányosságaink, és tanulhattunk a többiektől is (akár egy frappáns választ, megfogalmazást).”

 Kocza Krisztina, sales manager, Atloc Kft.

B2B TÁRGYALÁSTECHNIKA TRÉNING - 2019. január 25.

Hogyan nyerj meg vállalati tárgyalásokat az árverseny elkerülésével?

Mit fogsz kapni ezen a képzésen?

A képzés során megismered, majd a saját iparágadra is testre szabhatod azt a módszertant, melynek segítségével KÉPES LESZEL MAGABIZTOSAN, PROFI ÉRTÉKESÍTŐKÉNT TÁRGYALNI A VÁLLALATI ÜZLETI TÁRGYALÁSOKON.

Te is hallottad már a beszerzési munkatársaktól az alábbi mondatot?

 „UGYANEZT A MEGOLDÁST A KONKURENCIA JÓVAL OLCSÓBBAN AJÁNLJA!”

A tréningen erre a kihívásra olyan kész, a gyakorlatban is működő megoldásokat fogsz kapni, amelyeket magabiztosan, félelmek és aggályok nélkül tudsz alkalmazni a gyakorlatban annak érdekében, hogy az ÁRVERSENY ELKERÜLÉSÉVEL, A VALÓDI ÉRTÉKEIDDEL nyerj meg a nagy üzleteket.

Hogyan épül fel "A TÁRGYALÁSI JÁTSZMA" - B2B tárgyalástechnika tréning?

A trénigen az alábbi témákon fogunk dolgozni:

tick_green_shield_4237-new  A vállalati döntéshozatal pszichológiája

tick_green_shield_4237-new  Mi motiválja a vállalati vevőket? (Motiváció motiváció mögött)

tick_green_shield_4237-new Hogyan semlegesítsd a vállalati beszerzők legerősebb fegyvereit: konkurencia, mindenki egyforma a piacon, csak az ár számít?

tick_green_shield_4237-new Hogyan vond be a tárgyalásokba a döntéshozókat és azokat a szakmai embereket, akik téged támogatnak?

tick_green_shield_4237-new Hogyan érd el, hogy a tárgyaláson ne az ár számítson, hanem a terméked, szolgáltatásod valódi értéke?

tick_green_shield_4237-new Hogyan tárgyalj sikeresen a “farkas”, domináns típusú ügyféllel?

tick_green_shield_4237-new  Hogyan mutasd be az ellenállhatatlan ajánlatodat?

Ezt mindenképpen olvasd el!

Fontos tudnod, hogy ez nem egy konferencia. A tréning kis létszámban zajlik (max. 12 fő), a résztvevők workshop formájában és gyakorlati szituációkon keresztül tanulnak. Itt nem csak figyelned és jegyzetelned kell, hanem keményen dolgozni is! 

A tréning során a felsorolt témákban garantáltan olyan egyedi megoldásokat fogsz kapni, amelyeket azonnal a gyakorlatban is alkalmazni tudsz. Ezen kívül lehetőséged lesz más, hozzád hasonló szakértőkkel együtt dolgozni, akik más iparágakban érnek el sikereket.

A képzés után képes leszel profi módon, magabiztosan tárgyalni a potenciális ügyfeleid beszerzőivel és döntéshozóival úgy, hogy nem az árról fogtok tárgyalni, hanem az értékajánlatodról.

A tréning díja és helyszíne

A TÁRGYALÁSI JÁTSZMA” (B2B tárgyalástechnika tréning) díja: 59.700 Ft + Áfa

ERRE A TRÉNINGRE EGY SPECIÁLIS, SUPER EARLY BIRD  KEDVEZMÉNYT AJÁNLUNK FEL! 

Ez azt jelenti, hogy a részvételi jegyed 59.700 Ft/fő + ÁFA helyett, CSAK 39.900 Ft/fő + ÁFA lesz! 

EZEN KÍVÜL MINDEN JELENTKEZŐNEK BÓNUSZ AJÁNDÉKKÉNT FELAJÁNLJUK A BEJUTÁS C. KÖNYVET, MELYNEK KERESKEDELMI ÁRA 3.990 Ft.

konyv-600x600_belsomenu

A létszámlimit miatt az előzetes jelentkezések lemondását legkésőbb 5 nappal a rendezvény előtt ​tudjuk elfogadni. A határidőn túli lemondás fizetési kötelezettséget von maga után.

JELENTKEZZ MOST!

A TÁRGYALÁSI JÁTSZMA” (B2B tárgyalástechnika tréning) díja:

59.700 Ft/fő + ÁFA

Ez tartalmazza a képzés díját és a napközbeni ital, kávé, tea, péksütemény fogyasztást.

A létszámlimit miatt az előzetes jelentkezések lemondását legkésőbb 5 nappal a rendezvény előtt ​tudjuk elfogadni. A határidőn túli lemondás fizetési kötelezettséget von maga után.

 

JELENTKEZZ MOST!

H2O BUDAPEST, 1067 Budapest, Eötvös u. 33.

Jelentkezem a tréningre!