A TÁRGYALÁSI JÁTSZMA

B2B ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNING (2021. ÁPRILIS 30., 09:00-13:00) - ONLIVE

MIT FOGSZ MEGTANULNI AZ ONLIVE KÉPZÉSEN? 

 SZERETNÉL MÉG PROFIBB, SIKERESEBB TÁRGYALÓVÁ VÁLNI?   

A részvételi díj: 45.500 Ft+Áfa helyett 22.250 Ft+Áfa! 

MA ÉJFÉLIG 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL TUDSZ JELENTKEZNI!

TE IS TALÁLKOZTÁL MÁR EZZEL?

TÖRTÉNT MÁR VELED OLYAN, hogy nagyon szerettél volna megnyerni egy fontos üzletet, és miután tárgyaltál az ügyféllel, elkészítettél egy nagyon jó ajánlatot, amit elküldtél neki, ezután az ügyfél eltűnt, hiába kerested telefonon vagy e-mailen, nem kaptál semmilyen választ tőle?

BELEFUTOTTÁL MÁR OLYAN HELYZETBE, hogy több kört futottál az ügyféllel, és miután sikerült leegyeztetni a technikai paramétereket, az ügyfél közölte veled, hogy prezentálni fogja az ajánlatodat a vezetőségnek, és amennyiben jóváhagyást kap, akkor megköthetitek a szerződést? Egy kis idő elteltével  azt a választ kaptad, hogy sajnos az idei évben nem tudják leadni a megrendelést, mert nincsen büdzsé. Te pedig úgy érezted, hogy az egész egyeztetés a részedről egy ingyenes tanácsadás volt.

VÉGEZETÜL… TE IS HALLOTTAD MÁR A KLASSZIKUS KIFOGÁST (VÁLASZT): “MINDEN BESZÁLLÍTÓ EGYFORMA, EZÉRT A LEGFONTOSABB DÖNTÉSI SZEMPONT AZ ÁR”?  Te pedig hiába próbáltad meg kiemelni a céged és az ajánlatod értékeit, az ügyfelet csak az ár érdekelte?

MIT GONDOLSZ,  miért van az, hogy vannak olyan értékesítők,  akik folyamatosan akadályokkal találkoznak, kifogásokat kezelnek, rendszerint árprésbe kerülnek, és az ügyfelek szerint ők semmiben sem jobbak vagy különlegesebbek, mint a piacon lépvő összes többi cég?  Ezzel szemben pedig vannak olyan értékesítők, akik profi módon tárgyalnak, ellenállhatatlan ajánlatokat tesznek, üzleti modellekről tárgyalnak,  és rendszerint ők azok, akik megnyerik a fontos üzleteket.

VAJON MI AZ, amit ők másképpen vagy jobban csinálnak? A csúcstárgyalók magabiztosak, a legmagasabb szinten alkalmazzák a különböző érvelési technikákat, pillanatok alatt felismerik a különböző tárgyalótípusokat, tudják kezelni őket és képesek arra, hogy az ár helyett az üzleti megoldásokról tárgyaljanak akár felső vezetői szinten is. A legsikeresebb tárgyalók nemcsak megoldásokról tárgyalnak, hanem arra is képesek, hogy eladják az ügyfélnek az üzleti víziót! Ez az, ami megkülönbözteti őket a többi, átlagos értékesítőtől.

SZERETNÉD TE IS ELSAJÁTÍTANI EZT A TUDÁST?

MIRE FOGSZ KONKRÉT, GYAKORLATI MEGOLDÁSOKAT KAPNI?

tj-1
zoom-fixes-flaw-that-could-allow-strangers-into-meetings-showcase_image-6-a-13665

  Hogyan készülj fel és hogyan építsd fel profi módon a tárgyalást?

  Hogyan semlegesítsd a vállalati beszerzők legerősebb fegyvereit: “konkurencia, mindenki egyforma a piacon, csak az ár számít…”

  Hogyan vond be a tárgyalásokba a döntéshozókat és azokat a fontos influenszereket, akik téged támogatnak?

  Hogyan érd el, hogy a tárgyaláson ne az ár számítson, hanem a terméked, szolgáltatásod valódi értéke?

  Hogyan értékesítsd az ügyfélnek az üzleti víziót (a termékelőnyök helyett)?

  Hogyan tárgyalj sikeresen egy domináns, farkas típusú ügyféllel?

  Hogyan kezeld az ügyfél kifogásait a tárgyalás elején, közepén és a végén? 

  Hogyan előzd meg az “eltűnés csapdáját”? (Miután elkészítetted az ajánlatot, az ügyfél eltűnik és nem válaszol a megkereséseidre).

 Hogyan zárd sikeresen a tárgyalást?  

HOGYAN ZAJLIK AZ ONLIVE KÉPZÉS?

img-monetize_dc6fcf7

Időpont: április 30. 09:00 – 13:00

Helyszíne: ZOOM

A TRÉNING ELŐTT… A sikeres regisztrációt követően küldünk neked egy tájékoztató levelet, amiben pontos útmutatást kapsz a ZOOM rendszer letöltésére és használatára vonatkozóan. A képzés előtti napon csinálunk egy próbát, hogy meggyőződjünk róla, minden beállításod tökéletes.

A TRÉNINGEN… 8:45-kor bekapcsolódsz a videóhívásba, 09:00-kor kezdjük a programot. A képzés egyórás blokkokból áll, az utolsó negyed órában tartunk egy kérdezz-felelek blokkot.

A TRÉNING UTÁN…  A bemutatott prezentációt és elküldjük neked a regisztrációkor megadott e-mail címedre.

MIÉRT ÉRDEMES EZT TŐLEM MEGTANULNOD?

A vállalati értékesítést a gyakorlatban tanultam. Sokszor buktam el fontos üzleteket, mert nem volt elég jó az értékesítési stratégiám. Értékesítőként, vezetőként, majd tanácsadóként sok nagy üzletet is nyertem, azonban a legtöbbet mindig a kudarcokból tanultam. Earl Nightingale szerint: „Minden kudarc magában hordozza a vele egyenértékű vagy még nagyobb siker csíráját”. Az üzleti életre ez többszörösen is igaz!

Az elmúlt 23 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem értékesítési, tárgyalási tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson, Nokia, Nokia Solutions Networks (telekommunikáció), Manutan (ipari kereskedelem). A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom tovább, amelyek a valós életben is alkalmazhatóak. Tréningrésztvevőim, olvasóim azt mondják rólam, hogy én vagyok a leggyakorlatiasabb tanácsadó, akivel eddig találkoztak. Teljes meggyőződéssel hiszek abban, hogy az elméletek és a különböző modellek nem érnek semmit, ha nem ültetjük át azonnal a gyakorlatba és nem próbáljuk ki.

Minden megszerzett tudás csak annyit ér, amennyit használni is tudunk belőle! A TÁRGYALÁSI JÁTSZMA ONLIVE tréninget is ebben a szellemben fogom megtartani.

MIT GONDOLNAK AZOK, AKIK MÁR RÉSZT VETTEK A TÁRGYALÁSI JÁTSZMA TRÉNINGEN?

Nagyon tetszett “A tárgyalási játszma” tréning, látszott a tréner minden mondatán, hogy ő maga is profi tárgyaló, értékesítő. Nem 10 évvel ezelőtti megoldásokról beszéltünk, hanem a mai valós piaci helyzetekről, amelyek bármelyik szakterületen előfordulhatnak. A tendereken, ártárgyalásokon való részvételre, stratégiákra a gyakorlatban használható megoldásokat kaptunk.”

 Varga Zsolt, értékesítési igazgató, Greco JLT  Kft.

“Számomra a tréning leghasznosabb része a gyakorlati tárgyalási szituációk voltak. Mérlegelni, számolni és érvelni is kellett, amely szerintem elég jól megmozgatta mindenki agysejtjeit. Kipróbálhattuk, milyen egy “éles” ártárgyaláson részt venni, ezáltal leszűrhettük, milyen területen vannak még hiányosságaink.”

 Kocza Krisztina, sales manager, Atloc Kft.