TECH SALES

Konzultatív értékesítés a gyakorlatban!

TECHNOLÓGIAI ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNING
(BUDAPEST, 2024.06.19, 09:00 - 16:30)

PRÉMIUM MEGOLDÁSOK, PRÉMIUM ÁRON,

PRÉMIUM ÜGYFELEKNEK! 

ÉRDEMES RÉSZT VENNED A KÉPZÉSEMEN, HA...

MŰSZAKI, SZAKMAI, IT, TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOKAT VAGY NAGY ÉRTÉKŰ PROJEKTEKET ÉRTÉKESÍTESZ… és azt tapasztalod, hogy kizárólag szakmai érvek alapján egyre nehezebb értékesíteni. Azt látod, hogy a technikai érvek mellett fel kell építeni egy olyan érvrendszert, amely tartalmazza a megoldásod gazdasági, üzleti előnyeit az ügyfél számára.

PRÉMIUM MEGOLDÁSOKAT ÉRTÉKESÍTESZ… az ügyfeleid megfontoltak, ráadásul vannak olyan versenytársaid, akik alacsonyabb áron kínálnak megoldásokat. Célod, hogy elkerüld az árversenyt, és hogy az ügyfeleid a megoldásod üzleti és gazdasági értékei alapján hozzanak döntést.

NEMEGYSZER BELEFUTOTTÁL OLYAN HELYZETBE, hogy több kört futottál az ügyféllel, és miután sikerült leegyeztetni a technikai paramétereket, az ügyfél közölte veled, hogy prezentálni fogja az ajánlatodat a vezetőségnek, és amennyiben jóváhagyást kap, akkor megköthetitek a szerződést. Egy kis idő elteltével azt a választ kaptad, hogy sajnos egyelőre nem tudják megrendelni a megoldásodat, Te pedig úgy érezted, hogy az egész egyeztetés a részedről egy ingyenes tanácsadás volt.

AZ IPARÁGAD SPECIÁLIS, AZ ÜGYFELEKNEK KOMPLEX IGÉNYEIK VANNAK. Felkészült tárgyalókkal találkozol, nemcsak műszaki embereket kell meggyőznöd, hanem gazdasági vezetőket és döntéshozókat is.  A Te ügyeleid lassan döntenek, mivel összetett szempontokat kell mérlegelniük. Sokszor azt érzed, hogy nem tudsz rájuk hatni. Szeretnéd elsajátítani a “C” szintű értékesítés technikáját, mert enélkül hosszú távon nem fogod tudni elérni a céljaidat. Jobb akarsz lenni, mint a konkurenciád, hajlandó vagy tanulni és fejlődni.

MINDEN NAP JOBB AKARSZ LENNI! Azt látod, hogy vannak olyan értékesítők,  akik folyamatosan akadályokkal találkoznak, kifogásokat kezelnek, rendszerint árprésbe kerülnek.  Ezzel szemben pedig vannak olyan értékesítők, akik profi módon tárgyalnak, ellenállhatatlan ajánlatokat tesznek, üzleti modellekről beszélnek,  és rendszerint ők azok, akik megnyerik a fontos üzleteket. Te is ilyen értékesítővé akarsz válni.

PROFI SZINTEN SZERETNÉD ALKALMAZNI A GYAKORLATBAN KONZULTATÍV ÉRTÉKESÍTÉS MÓDSZERTANÁT!

GYERE EL A TRÉNINGEMRE, TÖLTSÜNK EL KÖZÖSEN EGY NAPOT ÉS MEGTANULOD...

 • A konzultatív értékesítés módszertanát;
 • Hogyan értékesíts műszaki, szakmai, technológiai megoldásokat prémium ügyfeleknek, prémium áron;
 • Hogyan építs fel és mutass be egy prémium értékajánlatot;
 • Hogyan győzd meg az ügyfelet arról, hogy mindenképpen a Te megoldásodat akarja, még akkor is, ha magasabb az ára, mint a konkurenciáé;
 • Hogyan mérd fel az ügyfél technikai, gazdasági és személyes motivációit (SPIN SELLING);
 • Hogyan tárgyalj sikeresen gazdasági vezetőkkel, felsővezetőkkel, döntéshozókkal;
 • Hogyan értékesítsd az ügyfélnek az ÜZLETI VÍZIÓT (A TERMÉKELŐNYÖK HELYETT);
 • Hogyan mutasd be profi módon a megoldásodat;
 • Hogyan érd el, hogy Te irányítod az értékesítés folyamatát, és nem az ügyfél;
 • Hogyan kezeld az ügyfél kifogásait a tárgyalás elején, közepén és végén;
 • Hogyan zárd sikeresen az értékesítést.

SPECIÁLIS KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT!

A “TECH SALES” KÉPZÉS DÍJA  DÍJA 120.000 FT+ÁFA,

AZONBAN ERRE A KÉPZÉSRE

EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL TUDSZ JELENTKEZNI!  

 A KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTELI DÍJ

MOST CSAK 85.000 FT+ÁFA!

MIÉRT ÉRDEMES MEGBÍZNOD BENNEM?

A vállalati értékesítést a gyakorlatban tanultam. Sokszor buktam el fontos üzleteket, mert nem volt elég jó az értékesítési stratégiám. Értékesítőként, vezetőként, majd tanácsadóként sok nagy üzletet is nyertem, azonban a legtöbbet mindig a kudarcokból tanultam. Earl Nightingale szerint: „Minden kudarc magában hordozza a vele egyenértékű vagy még nagyobb siker csíráját”. Az üzleti életre ez többszörösen is igaz!

Az elmúlt 23 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem értékesítési, tárgyalási tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson, Nokia, Nokia Solutions Networks (telekommunikáció), Manutan (ipari kereskedelem). A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom tovább, amelyek a valós életben is alkalmazhatóak. Tréningrésztvevőim, olvasóim azt mondják rólam, hogy én vagyok a leggyakorlatiasabb tanácsadó, akivel eddig találkoztak. Teljes meggyőződéssel hiszek abban, hogy az elméletek és a különböző modellek nem érnek semmit, ha nem ültetjük át azonnal a gyakorlatba és nem próbáljuk ki.

Minden megszerzett tudás csak annyit ér, amennyit használni is tudunk belőle! A TECH SALES ÉRTÉKESÍTÉSI tréninget is ebben a szellemben fogom megtartani.

A KÉPZÉS HELYSZÍNE: H2O BUDAPEST TRÉNING STÚDIÓ

5085fc_070cb939bd9a46c681f297fc9d4a018b~mv2_d_5402_3606_s_4_2

A H2O Budapest Tréning Stúdió a belvárosban helyezkedik el, a Nyugati Pályaudvartól és az M3-as metrótól pár percnyi sétára. 

A cím: 1067 Budapest, Eötvös utca 33. Fsz. 1.

A tréning időpontja: 2024. június 19, (09:00-16:30)

FONTOS! A TECH SALES tréningünk nem egy nagy létszámú konferencia, hanem egy kiscsoportos (max. 8 fős) képzés, ahol a tanulás gyakorlatokon keresztül történik. A részvételi díj tartalmazza a jegyzetfüzetet, a háttéranyagokat és a napközbeni kávé-, tea- és süteményfogyasztást.