ÚJ IDőK, ÚJ SALES!

B2B ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNING (2021.03.26., 09:00-13:00) - ZOOM

MIT FOGSZ MEGTANULNI AZ ONLIVE KÉPZÉSEN? 

 SZERETNÉD ÚJ ESZKÖZÖKKEL FELPÖRGETNI AZ ÉRTÉKESÍTÉST ?   

A részvételi díj: 42.700 Ft+Áfa helyett csak 29.900 Ft+Áfa! 

TÉGED IS ÉRINTENEK EZEK A VÁLTOZÁSOK?

Mások lettek az ügyféligények és a prioritások, amihez neked is alkalmazkodnod kell.

Egyre nagyobb lett a szerepe az online értékesítésnek.

A személyes találkozók helyett előtérbe kerültek a videó-megbeszélések.

Korábbi sikeres termékeket, szolgáltatásokat most nehezebben vagy egyáltalán nem lehet értékesíteni.

Az ügyfelek sokszor a COVID-ra hivatkoznak kifogásként, amit nehéz kezelni.

A megváltozott helyzet miatt sokkal nehezebb a bizalomépítés, mint korábban.

MIRE LESZEL KÉPES AZ "ÚJ IDŐK, ÚJ SALES" ONLIVE TRÉNING ELVÉGZÉSE UTÁN?

uj sales-2
uj sales 7

 SIKERESEN KEZELNI AZ ÜGYFÉL “COVID” KIFOGÁSAIT a találkozó előtt és a találkozó közben, 

 IDŐPONTOT EGYEZTETNI videóhívásra vagy személyes találkozóra még akkor is, ha az ügyfél csak egy telefonbeszélgetést javasol,  

 ÁTRENDEZNI A PRIORITÁSAIDAT A BCG MÁTRIX SZERINT, és ennek megfelelően újra megfogalmazni egy valós értékajánlatot.

 VIDEÓ-MEGBESZÉLÉSEN LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE FELÉPÍTENI AZ ÉRTÉKESÍTÉST  oly módon, hogy akár 30 perc alatt konkrét eredményeket érj el, 

 ÚJ ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁKAT NYITNI olyan online platformok segítségével mint például a LinkedIn, 

 MEGELŐZNI AZ ÉRTÉKESÍTÉS EGYIK LEGNAGYOBB KIHÍVÁSÁT: miután elkészítetted az ajánlatot, az ügyfél eltűnik és nem válaszol a megkereséseidre, 

 ÚGY ZÁRNI A TÁRGYALÁST, hogy megbeszéltétek a következő konkrét lépéseket, ami lehet egy megrendelés, egy személyes találkozó, vagy az ajánlat bemutatása, 

 FELPÖRGETNI AZ ÉRTÉKESÍTÉST 2021-BEN.

HOGYAN ZAJLIK AZ ONLIVE KÉPZÉS?

img-monetize_dc6fcf7

Időpont: március 26. 09:00 – 13:00

Helyszíne: ZOOM

A TRÉNING ELŐTT… A sikeres regisztrációt követően küldünk neked egy tájékoztató levelet, amiben pontos útmutatást kapsz a ZOOM rendszer letöltésére és használatára vonatkozóan. A képzés előtti napon csinálunk egy próbát, hogy meggyőződjünk róla, minden beállításod tökéletes.

A TRÉNINGEN… 8:45-kor bekapcsolódsz a videóhívásba, 09:00-kor kezdjük a programot. A képzés egyórás blokkokból áll, az utolsó negyed órában tartunk egy kérdezz-felelek blokkot.

A TRÉNING UTÁN…  A bemutatott prezentációt és a webinár felvételét elküldjük neked a regisztrációkor megadott e-mail címedre.

MIÉRT ÉRDEMES EZT TŐLEM MEGTANULNOD?

A vállalati értékesítést a gyakorlatban tanultam. Sokszor buktam el fontos üzleteket, mert nem volt elég jó az értékesítési stratégiám. Értékesítőként, vezetőként, majd tanácsadóként sok nagy üzletet is nyertem, azonban a legtöbbet mindig a kudarcokból tanultam. Earl Nightingale szerint: „Minden kudarc magában hordozza a vele egyenértékű vagy még nagyobb siker csíráját”. Az üzleti életre ez többszörösen is igaz!

Az elmúlt 23 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem értékesítési, tárgyalási tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson, Nokia, Nokia Solutions Networks (telekommunikáció), Manutan (ipari kereskedelem). A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom tovább, amelyek a valós életben is alkalmazhatóak. Tréningrésztvevőim, olvasóim azt mondják rólam, hogy én vagyok a leggyakorlatiasabb tanácsadó, akivel eddig találkoztak. Teljes meggyőződéssel hiszek abban, hogy az elméletek és a különböző modellek nem érnek semmit, ha nem ültetjük át azonnal a gyakorlatba és nem próbáljuk ki.

Minden megszerzett tudás csak annyit ér, amennyit használni is tudunk belőle! Az ÚJ IDŐK, ÚJ SLES ONLIVE tréninget is ebben a szellemben fogom megtartani.