A BEJUTÁS

HOGYAN ÉRD EL, HOGY A FONTOS EMBEREK TALÁLKOZNI AKARJANAK VELED? (2019. NOVEMBER 7-8.)

Mit kell tudnod ahhoz, hogy bejuss a nagy ügyfelek fontos döntéshozóihoz?

AZ ELSŐ OLYAN GYAKORLATORIENTÁLT TRÉNING,
AMELY A B2B ÉRTÉKESÍTÉSRŐL SZÓL,  

ÉS NEM A LAKOSSÁGI ELADÁSRÓL!

ERRE A TRÉNINGRE MOST "SUPER EARLY BIRD" KEDVEZMÉNNYEL LEHET JELENTKEZNI!

A RÉSZVÉTELI JEGY 150.000 Ft+ÁFA/FŐ HELYETT

CSAK 75.000 Ft + ÁFA LESZ!

A következő tréning időpontja: 2019. november 7-8.

Helyszín: GATEWAY OFFICE PARK

1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. I. torony 4. emelet, Com-Forth Kft.

TE IS TALÁLKOZTÁL MÁR EZZEL?

TÖRTÉNT MÁR VELED OLYAN, hogy nagyon szerettél volna bejutni egy nagy és fontos ügyfélhez, de hiába próbálkoztál több csatornán (telefonáltál, küldtél bemutatkozó levelet vagy akár ajánlatot), aztán végül nem válaszoltak neked, vagy azt mondták, hogy a te területedre már van beszállítójuk?

BELEFUTOTTÁL MÁR OLYAN HELYZETBE, hogy sikerült bejutnod a szakmai szintekre, ahol el is kezdtetek egyeztetni, de néhány körös egyeztetés után a lehetőség elhalt, mert a szakemberek nem kaptak jóváhagyást a projektre, Te pedig úgy érezted, hogy a szakmai egyeztetés nem volt más, mint egy INGYENES TANÁCSADÁS?

VÉGEZETÜL… TE IS HALLOTTAD MÁR AZT A BIZONYOS “KLASSZIKUS” VÁLASZT, HOGY “KÉREM, KÜLDJÖN EGY BEMUTATKOZÓ ANYAGOT AZ INFO@ E-MAIL CÍMRE…”?

MIT GONDOLSZ,  miért van az, hogy vannak olyan értékesítők,  akik próbálnak hideghívásokkal bejutni a cégekhez, és közben küzdenek a recepcióssal, a különböző kifogásokkal és azzal a problémával, hogy az ügyfelek szerint ők semmiben sem jobbak vagy különlegesebbek, mint a piacon lépvő összes többi cég?  Ezzel szemben pedig vannak olyan értékesítők, akik profik, nem az alsó szinteken tárgyalnak, hanem vezetői szinteken. Ők azok, akik megnyerik a nagy üzleteket, mert mindig ott vannak a megfelelő helyen, a megfelelő időben!

VAJON MI AZ, amit ők másképpen vagy jobban csinálnak? A válaszom nagyon egyszerű: ISMERIK A “C” SZINTŰ ÉRTÉKESÍTÉS TECHNIKÁJÁT! Ez az, ami megkülönbözteti őket a többi, átlagos értékesítőtől.

SZERETNÉD TE IS ELSAJÁTÍTANI EZT A TUDÁST?

GYERE EL A TRÉNINGEMRE, TÖLTSÜNK EL KÖZÖSEN EGY NAPOT ÉS MEGTANULSZ...

 • BEJUTNI a potenciális ügyfeleid fontos vezetőihez,
 • FELÉPÍTENI egy többlépéses bejutási kampányt,
 • KIÉPÍTENI egy komoly üzletfejlesztési rendszert az üzleti közösségi médiában,
 • LÉTREHOZNI COACHOKAT, azaz olyan embereket, akik őszintén akarják a te sikeredet az adott cégnél,
 • ÁTTÖRNI olyan bejutási akadályokat, mint például “a preferált beszállítói lista”, vagy “küldjön egy bemutatkozó emailt!”

ÉRDEMES ELJÖNNÖD A TRÉNINGRE...

Negotiation-1
Businessmen-handshaking-after-successful-negotiation
 • Ha a vállalati szférában, b2b-ben értékesítesz, és kihívást jelent számodra A BEJUTÁS.
 • Ha új piacok, új ügyfelek megszerzésére törekszel, ezen belül pedig kifejezetten a közép- és nagy vállalatokhoz akarsz bejutni.
 • Ha készen állsz tanulni és fejlődni, és nem gondolod azt, hogy Te már mindent tudsz az értékesítésről.
 • Ha eleged van abból, hogy alsó szinteken kell tárgyalnod, olyan emberekkel, akik nem dönthetnek.
 • Ha meg akarod tanulni a legkorszerűbb üzletfejlesztési technikákat, módszereket, például a LinkedIn sikeres használatát.
 • Ha nyitott vagy arra, hogy másokkal együtt, kiscsoportban (max. 12 fő), gyakorlatokon keresztül tanulj olyan technikákat, amiket azonnal a gyakorlatban is alkalmazni tudsz.

MIÉRT ÉRDEMES MEGBÍZNOD BENNEM?

retus.4.

A vállalati értékesítést a gyakorlatban tanultam. Sokszor buktam el fontos üzleteket, mert nem volt elég jó az értékesítési stratégiám. Értékesítőként, vezetőként, majd tanácsadóként sok nagy üzletet is nyertem, azonban a legtöbbet mindig a kudarcokból tanultam. Earl Nightingale szerint: „Minden kudarc magában hordozza a vele egyenértékű vagy még nagyobb siker csíráját”. Az üzleti életre ez többszörösen is igaz!

Az elmúlt 20 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem értékesítési tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson, Nokia, Nokia Solutions Networks (telekommunikáció), Manutan (kereskedelem). A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom tovább, amelyek a valós életben is alkalmazhatóak. Tréningrésztvevőim, olvasóim azt mondják rólam, hogy én vagyok a leggyakorlatiasabb tanácsadó, akivel eddig találkoztak. Teljes meggyőződéssel hiszek abban, hogy az elméletek és a különböző modellek nem érnek semmit, ha nem ültetjük át azonnal a gyakorlatba és nem próbáljuk ki.

Minden megszerzett tudás csak annyit ér, amennyit használni is tudunk belőle! A bejutás tréninget is ebben a szellemben fogom megtartani.

MIT GONDOLNAK AZOK,

AKIK MÁR RÉSZT VETTEK A BEJUTÁS TRÉNINGEN?

“Némi kétséggel jelentkeztem Máthé Albert Eduárd  SALES HUNTER tréningjére, de kíváncsi voltam, kapok-e többet egy átlagos értékesítési tréningnél. Szerencsére a képzésen már az első 20 perc után szkeptikusból lelkessé váltam, mivel éreztem, nem egy szokványos képzésre jöttem el. Ami a legjobb, hogy a képzésen főként a gyakorlat dominál. Kemény tárgyalási szituációk vannak, döntéshozókkal, nehéz taktikai elemekkel, így a résztvevők – hozzám hasonlóan – kimozdulnak a komfortzónájukból. Amitől nekem igazán hasznossá vált az, hogy a feladatok végén felfedtük a célokat és a legtitkosabb belső motivációkat, így utólag értelmet nyer minden mondat és mozdulat. És ebből jött az, hogy már másnap a gyakorlatban is tudtam használni a tréningen tanultakat, jobban megértettem az ügyfelek nyelvét.”
 Havér Balázs, értékesítési igazgató, Renner Kft. 
„Meg kell mondanom, hogy én az elmúlt 15 év alatt nem tanultam ennyit az értékesítésről, mint Máthé Albert Eduárd  BEJUTÁS c. tréningjén! Nagyon köszönöm és gratulálok neki, mert ilyen jellegű program nem nagyon van jelenleg a képzési piacon! Fontos kiemelnem, hogy ez a tréning azoknak az értékesítőknek, üzletfejlesztőknek hasznos, akik vállalati ügyfelekkel, stratégiai partnerekkel dolgoznak. Én is ehhez kaptam nagyon hasznos stratégiákat, olyanokat, amit a gyakorlatban is tudok alkalmazni.”
 Lévai Ágnes, ügyvezető, Alfa Humán Kft.

KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT

A BEJUTÁS TRÉNING DÍJA 150.000 FT + ÁFA/FŐ, AZONBAN 
ERRE A TRÉNIÉNGRE MOST

SUPER EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL LEHET JELENTKEZNI!  

EZ AZT JELENTI, HOGY A RÉSZVÉTELI JEGY 150.000 FT+ÁFA/FŐ HELYETT, 75.000 Ft+ÁFA LESZ!  

FONTOS TUDNOD!

Ez nem egy konferencia, hanem egy gyakorlatorientált tréning! A képzés kis létszámban zajlik (max. 12 fő), a résztvevők workshop formájában és gyakorlati szituációkon keresztül tanulnak. Itt nem csak figyelned és jegyzetelned kell, hanem keményen dolgozni is! A két napon megismered, és a saját cégedre testre szabhatod azt a módszertant, melynek segítségével hosszú távon KÉPES LESZEL SIKERESEN BEJUTNI, MAJD MEGNYERNI ÚJ STRATÉGIAI ÜGYFELEKET oly módon, hogy megszerzed a döntéshozók támogatását, és az árversenyt elkerülöd.A tréning során a felsorolt témákban garantáltan olyan egyedi megoldásokat fogsz kapni, amelyeket azonnal a gyakorlatban is alkalmazni tudsz. Ezen kívül lehetőséged lesz más, hozzád hasonló szakértőkkel együtt dolgozni, akik más iparágakban érnek el sikereket.