LinkedIn 4 SALES

Hogyan szerezz új ügyfeleket az üzleti közösségi média segítségével?

2019. május 15.

MIRŐL SZÓL A LinkedIn 4 SALES B2B ÜZLETFEJLESZTÉSI SZEMINÁRIUM?

SZERETNÉD PROFI SZINTEN HASZNÁLNI  A VILÁG LEGHATÉKONYABB LEADGENERÁLÓ ESZKÖZÉT?

A részvételi díj: 78.500 Ft + Áfa, helyett ÚJÉVI KEDVEZMÉNNYEL MOST CSAK 52.500 Ft + Áfa. 


A LinkedIn az üzletfejlesztés Ferrarija, Te pedig benne ülsz! Miután megismered a benne rejlő üzleti lehetőségeket, biztos vagyok benne, hogy az üzletfejlesztési stratégiád átkerül egy jóval magasabb sebességi fokozatba. A LinkedIn 4 SALES üzleti szemináriumon egy olyan LEADGENERÁLÓ és BRANDÉPÍTŐ marketingrendszert fogok neked mutatni, amelynek segítségével képes leszel magas konverzióval közvetlenül kapcsolatba kerülni a fókuszpiacod fontos szereplőivel!
man

MiLYEN ELŐNYT JELENT A RÉSZVÉTEL?

A LinkedIN jelenleg az üzleti világ leghatékonyabban működő üzletfejlesztési és marketingplatformja. A szemináriumon lépésről-lépésre haladva megismered azokat a technikákat és módszereket, amelyek segítségével gyorsítópályára állítod a céged üzletfejlesztését. Nem elméleteket fogsz tanulni, hanem konkrét, a gyakorlatban is alkalmazható stratégiákat!

Hogyan építs fel OKOS PÁRBESZÉDEKET a fókuszügyfeleiddel?

Hogyan szerezz ÚJ LEADEKET többlépéses kampányok segítségével?

Hogyan érd el, hogy a fókuszügyfelek TALÁLKOZNI is akarjanak veled?

Hogyan szerezz folyamatosan ÚJ POTENCIÁLIS ÜGYFELEKET?

Hogyan építs fel egy KIVÁLÓ SZEMÉLYES ÜZLETI BRANDET?

Milyen TARTALOMMEGOSZTÓ STRATÉGIÁT alkalmazz?

A LinkedIn 4 SALES üzleti tréninget kifejezetten azoknak az értékesítőknek, üzletfejlesztőknek, marketingeseknek, cégvezetőknek ajánlom, akik a vállalati (B2B) környezetben szeretnének kiemelkedő sikereket elérni. Olyan résztvevőket várok, akik lépést akarnak tartani az üzleti világ fejlődésével és nem elégszenek meg azzal, hogy elavult, régi módszerek szerint dolgozzanak (pl. hideghívás).

A LinkedIn 4 SALES ÜZLETI TRÉNING IDŐPONTJA: 2020. május 15. (09:00-16:30)  
HELYSZÍNE: H2O BUDAPEST TRÉNING STÚDIÓ, 1067 Budapest, Eötvös utca 33. fszt. 1. 

A TRÉNING DÍJA: 78.500 Ft + Áfa helyett EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL MOST CSAK 52.500 Ft + Áfa

GYERE, FEKTESS BE ERRE EGY  NAPOT AZ ÉLETEDBŐL, ÉS EMELD EGY MAGASABB SZINTRE AZ ÜZLETFEJLESZTÉSI STRATÉGIÁDAT!

MIÉRT ÉRDEMES EZT TŐLEM MEGTANULNOD?

ln-600-600-2-mockup

A b2b értékesítést gyakorlati tapasztalatokból tanultam.  Az elmúlt 23 év során értékesítőként, sales menedzserként, majd cégvezetőként olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem üzleti tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson (telekommunikáció), Nokia (mobil), Nokia Networks (telekommunikáció), Manutan International (kereskedelem).

2008 óta vagyok aktív használója az üzleti közösségi médiának, ezalatt az idő alatt egy több, mint 4.000 partnerből álló kapcsolati hálót építettem fel. Prémium felhasználóként napi szinten használom a Sales Navigatort, amely a LinkedIn professzionális üzleti terméke. Az elmúlt két évben pedig külön tréningprogramot fejlesztettem ki az üzleti networkingre, A LinkedIn titok c. könyvem 2019. március 31-én jelent meg.

B2B értékesítés (stratégiai értékesítés) témában folyamatosan képzek vállalkozói és céges csapatokat SALES és ÜZLETI MASTERMIND programok keretében, magyar, angol és román nyelven.

Gyere el a képzésre, töltsünk el közösen egy napot, és tanuld meg a gyakorlatban napi szinten használni a LinkedINen alapuló üzletfejlesztési stratégiákat!

MIRŐL SZÓL A LinkedIn 4 SALES B2B ÜZLETFEJLESZTÉSI SZEMINÁRIUM?

SZERETNÉD PROFI SZINTEN HASZNÁLNI  A VILÁG LEGHATÉKONYABB LEADGENERÁLÓ ESZKÖZÉT?

A részvételi díj: 78.500 Ft + Áfa, helyett EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL MOST CSAK 52.500 Ft + Áfa.