A TÁRGYALÁSI JÁTSZMA

Hogyan tárgyalj sikeresen vállalati döntéshozókkal?

B2B ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNING
(BUDAPEST, 2023.03.24, 09:00 - 16:30)

ITT A LEHETŐSÉG, HOGY A LEGMAGASABB SZINTRE

EMELD A TÁRGYALÁSI TECHNIKÁDAT! 

TE IS TALÁLKOZTÁL MÁR EZZEL?

TÖRTÉNT MÁR VELED OLYAN, hogy nagyon szerettél volna megnyerni egy fontos üzletet, és miután tárgyaltál az ügyféllel, elkészítettél egy nagyon jó ajánlatot, amit elküldtél neki, ezután az ügyfél eltűnt, hiába kerested telefonon vagy e-mailen, nem kaptál semmilyen választ tőle?

BELEFUTOTTÁL MÁR OLYAN HELYZETBE, hogy több kört futottál az ügyféllel, és miután sikerült leegyeztetni a technikai paramétereket, az ügyfél közölte veled, hogy prezentálni fogja az ajánlatodat a vezetőségnek, és amennyiben jóváhagyást kap, akkor megköthetitek a szerződést? Egy kis idő elteltével  azt a választ kaptad, hogy sajnos az idei évben nem tudják leadni a megrendelést, mert nincsen büdzsé. Te pedig úgy érezted, hogy az egész egyeztetés a részedről egy ingyenes tanácsadás volt.

VÉGEZETÜL… TE IS HALLOTTAD MÁR A KLASSZIKUS KIFOGÁST (VÁLASZT): “MINDEN BESZÁLLÍTÓ EGYFORMA, EZÉRT A LEGFONTOSABB DÖNTÉSI SZEMPONT AZ ÁR”?  Te pedig hiába próbáltad meg kiemelni a céged és az ajánlatod értékeit, az ügyfelet csak az ár érdekelte?

MIT GONDOLSZ,  miért van az, hogy vannak olyan értékesítők,  akik folyamatosan akadályokkal találkoznak, kifogásokat kezelnek, rendszerint árprésbe kerülnek, és az ügyfelek szerint ők semmiben sem jobbak vagy különlegesebbek, mint a piacon lépvő összes többi cég?  Ezzel szemben pedig vannak olyan értékesítők, akik profi módon tárgyalnak, ellenállhatatlan ajánlatokat tesznek, üzleti modellekről tárgyalnak,  és rendszerint ők azok, akik megnyerik a fontos üzleteket.

VAJON MI AZ, amit ők másképpen vagy jobban csinálnak? A csúcstárgyalók magabiztosak, a legmagasabb szinten alkalmazzák a különböző érvelési technikákat, pillanatok alatt felismerik a különböző tárgyalótípusokat, tudják kezelni őket és képesek arra, hogy az ár helyett az üzleti megoldásokról tárgyaljanak akár felső vezetői szinten is. A legsikeresebb tárgyalók nemcsak megoldásokról tárgyalnak, hanem arra is képesek, hogy eladják az ügyfélnek az üzleti víziót! Ez az, ami megkülönbözteti őket a többi, átlagos értékesítőtől.

SZERETNÉD TE IS ELSAJÁTÍTANI EZT A TUDÁST?

GYERE EL A TRÉNINGEMRE, TÖLTSÜNK EL KÖZÖSEN EGY NAPOT ÉS MEGTANULOD...

  • A vállalati döntéshozatal és a tárgyalások pszichológiáját.
  • Hogyan semlegesítsd a vállalati beszerzők legerősebb fegyvereit: konkurencia, mindenki egyforma a piacon, csak az ár számít?
  • Hogyan vond be a tárgyalásokba a döntéshozókat és azokat a szakmai embereket, akik téged támogatnak?
  • Hogyan tárgyalj sikeresen a “farkas”, domináns típusú felsővezetővel, döntéshozóval?
  • Hogyan érd el, hogy a tárgyaláson ne az ár számítson, hanem a terméked, szolgáltatásod valódi értéke?
  • Hogyan értékesítsd az ügyfélnek az ÜZLETI VÍZIÓT (A TERMÉKELŐNYÖK HELYETT)?
  • Hogyan kezeld az ügyfél kifogásait a tárgyalás elején, közepén és a végén? 
  • Hogyan zárd sikeresen a tárgyalást? 

SPECIÁLIS KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT!

A TÁRGYALÁSI JÁTSZMA  TRÉNING DÍJA 95.000 + ÁFA,

AZONBAN ERRE A KÉPZÉSRE

EGY SPECIÁLIS AJÁNLATUNK VAN A SZÁMODRA! 

 A KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTELI DÍJ

MOST CSAK 75.000+ÁFA!

MIÉRT ÉRDEMES MEGBÍZNOD BENNEM?

A vállalati értékesítést a gyakorlatban tanultam. Sokszor buktam el fontos üzleteket, mert nem volt elég jó az értékesítési stratégiám. Értékesítőként, vezetőként, majd tanácsadóként sok nagy üzletet is nyertem, azonban a legtöbbet mindig a kudarcokból tanultam. Earl Nightingale szerint: „Minden kudarc magában hordozza a vele egyenértékű vagy még nagyobb siker csíráját”. Az üzleti életre ez többszörösen is igaz!

Az elmúlt 23 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem értékesítési, tárgyalási tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson, Nokia, Nokia Solutions Networks (telekommunikáció), Manutan (ipari kereskedelem). A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom tovább, amelyek a valós életben is alkalmazhatóak. Tréningrésztvevőim, olvasóim azt mondják rólam, hogy én vagyok a leggyakorlatiasabb tanácsadó, akivel eddig találkoztak. Teljes meggyőződéssel hiszek abban, hogy az elméletek és a különböző modellek nem érnek semmit, ha nem ültetjük át azonnal a gyakorlatba és nem próbáljuk ki.

Minden megszerzett tudás csak annyit ér, amennyit használni is tudunk belőle! A tárgyalási játszma tréninget is ebben a szellemben fogom megtartani.

A KÉPZÉS HELYSZÍNE: H2O BUDAPEST TRÉNING STÚDIÓ

5085fc_070cb939bd9a46c681f297fc9d4a018b~mv2_d_5402_3606_s_4_2

A H2O Budapest Tréning Stúdió a belvárosban helyezkedik el, a Nyugati Pályaudvartól és az M3-as metrótól pár percnyi sétára. 

A cím: 1067 Budapest, Eötvös utca 33. Fsz. 1.

A tréning időpontja: 2023. március 24., (09:00-16:30)

FONTOS! A TÁRGYALÁSI JÁTSZMA tréningünk nem egy nagylétszámú konferencia, hanem egy kiscsoportos (max. 8 fős) képzés, ahol a tanulás gyakorlatokon keresztül történik. A részvételi díj tartalmazza a jegyzetfüzetet, a háttéranyagokat és a napközbeni kávé-, tea- és süteményfogyasztást.